YSL - L' Homme

    135,23 €
    Veľkosť
    • 100ml 135,23 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Neopraviteľná elegancia

    Yves Saint Laurent L'homme bol vytvorený pre skutočných džentlmenov 21. storočia, ktorí oceňujú klasiku a elegancia mimo módy je ich obľúbenou témou. Extravagantná a zároveň klasická vôňa bola skomponovaná tak, aby priťahovala nielen úspech, ale aj ženskú pozornosť. Nenapraviteľnému romantikovi oblečenému do elegancie, noblesy a galantného úsmevu neodolá žiadna. A to nie je všetko, veď každý podnikateľ má v sebe kúsok rebela, ktorý ide len svojou vlastnou cestou a po salónoch sa premáva so vztýčenou hlavou. To všetko máte na dosah ruky, stačí len doplniť svoj každodenný život dokonalou zmesou kvetinových, drevitých a pižmových vôní obsiahnutých v YSL L Homme 100 ml.

    Energizujúce vibrácie

    Bezchybná kultúra, skromnosť a obrovské množstvo osobného šarmu, ktorým zamotáte hlavu mnohým ženám, sú len zdanlivé, pod škrupinou romantika sa skrýva skutočný dravec pripravený dobyť nedosiahnuteľné. Nemožné veci neexistujú. Zmyselnosť plná kontrastov je znakom pravého muža. Také sú tóny vône ukryté v parfume YSL L'Homme. Vrchné tóny sú osviežujúce a ľahké citróny, ktoré v kombinácii s ozónom dodávajú pocit ľahkosti a jasnej mysle. Perfektným doplnkom je aj štipľavá a intenzívna vôňa zázvoru, ktorá napĺňa zmysly pocitom tepla a bezpečia, čo definuje charakter skutočného džentlmena vzbudzujúceho dôveru. Hlavové tóny dopĺňa aj kyslá a zároveň štipľavá vôňa bergamotu, vďaka ktorej sa vám zatočí hlava. Potom sú tu srdcové tóny, ktoré rovnako jedinečne kontrastujú jedna s druhou a dodávajú jedinečnosť každej chvíli strávenej s YSL L'Homme.Sladkosť a púdrový charakter fialkových kvetov a bylinkovú vôňu bazalky narúša pikantná vôňa bieleho korenia, ktorá vzbudzuje túžbu. Nič nepodčiarkne vôňu tak nevýrazne ako orientálne drevité tóny. Sandálové a cédrové drevo sú dve intenzívne vonné arómy, ktoré zdôrazňujú silu mužnosti. Znakom luxusu a elegancie je tajomná vôňa vetiveru, ktorá je najprv zemitá a korenistá a potom naberá sladkosť pripomínajúcu kvety fialky. K viacrozmernosti vône prispieva aj fazuľa tonka, ktorej vôňa pripomína sladkú vanilku zmiešanú so škoricou a šafranom. Kompozíciu uzatvára sladká a zároveň drevitá ambra, ktorá je dokonalým povzbudením pre tóny hlavy a srdca.

    Yves Saint Laurent L'homme je definíciou skutočnej mužnosti ukrytej v sviežej orientálnej zmesi. Podmaňte si srdcia davov, dosiahnite výšin svojho potenciálu s nadpozemskou vôňou od YSL.

    - Vrchné tóny: citrón, zázvor, bergamot

    - Srdcové tóny: kvety fialky, bazalka, biele korenie.  

    - Základné tóny: santalové drevo, cédrové drevo, vetiver, fazuľa tonka, ambra.  

    Vôňa L Homme od Yves Saint Laurent kladie dôraz na zmyselnosť a štýl muža silného a tvrdého ako oceľ. Ukrýva vôňu, ktorá je svieža, drevitá a plná kontrastov. Šíri charizmatickú auru. Nádherné materiály vytvárajú mimoriadnu rovnováhu mužnosti a dobrého vkusu. Na deň.

    Používatelia internetu tiež hľadali:: ysl l homme 100ml