Valentino - Uomo

    132,17 €
    Veľkosť
    • 100ml 132,17 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Prvý závan mužnosti

    Valentino Uomo je prvá pánska vôňa, ktorú predstavil módny dom Valentino. Minimalistická kompozícia bola vytvorená pre mužov, ktorí oceňujú voľnosť a slobodu a ktorí v salónoch predvádzajú svoju eleganciu a triedu. Ponorte sa do nadpozemskej vône Uomo a úplne slobodne nakazte ostatných svojím optimizmom. Nenechajte si ujsť tento okamih. Uomo vám bude vždy k dispozícii, keď ho budete potrebovať. Parfém Valentino je skutočnou poctou Rímu, mestu umenia a histórie.

    Záhada, ktorú sa oplatí vyriešiť

    Valentino vytvoril výnimočnú vôňu, ktorá určite osloví nejedného muža. Sofistikovaný, sebavedomý, zahalený nádychom tajomstva, ktorý možno niektorí považujú za ignorantský, hoci ľahkosť, ktorú má, je zrejmá od prvých chvíľ, keď sa objaví v spoločnosti. Uomo je dokonalým spoločníkom na každodenné aktivity, môžete si byť istí, že nikto okolo neho neprejde ľahostajne a každá žena si pri pohľade na vás určite povzdychne. Vrchnou nótou je osviežujúci bergamot, ľahký vo svojej vôni, ktorý nielen dodáva ľahkosť, ale aj dobýva voľnosť a slobodu, ktorú parfém prejavuje. Srdcom Uomo je zmes čokolády a lieskových orieškov s prímesou pražených kávových zŕn.Vyvoláva spomienky na nádherné chvíle plné relaxu a pokoja. Základom celej kompozície je kombinácia jedinečnej a výraznej vône bielej kože, ktorá v kombinácii s cédrom vytvára pižmovú a vyváženú súpravu.

    Luxus v taliančine

    Talianske srdce Valentino vynikne na prvý pohľad, hneď ako sa pozriete na fľašu. Má tvar klietky a je v kontraste so slobodou a voľnosťou, ktorú prejavuje samotná vôňa. Luxusné krištáľové ryhované sklo dodáva celej kompozícii eleganciu a spôsobuje, že dizajn je veľmi príjemný na pohľad. Farba džúsu vo flakóne dokonale kontrastuje s kovovo lesklým bronzovým podpisovým štítkom. Za mimoriadne úspešným uvedením značky Valentino Uomo stojí fantastický návrhár zo sveta parfumov Olivier Polge, ktorý všetky svoje parfumy zakladá na citlivosti a emóciách a vďaka jeho odvahe možno kompozície, ktoré vychádzajú z jeho ateliéru, smelo označiť za intrigy.

    Nechajte sa uniesť okamihom a užívajte si nerušenú slobodu a voľnosť spolu s úžasnou vôňou parfumu Valentino. Zabudnite na konvencie a ukážte všetkým, že sa nebojíte ísť do neznáma. So vztýčenou hlavou kráčaj po cestách, ktoré pred teba osud postaví. Môžete si byť istí, že s Uomo vás problémy a ťažkosti každodenného života obídu veľkým oblúkom. To všetko môže byť vaše, stačí sa len ponoriť do vône Valentino Uomo.

    - Vrchná nota: bergamot,

    - Nóta srdca: čokoláda, lieskový orech, pražené kávové zrná,

    - Základná nóta: céder, koža

    Používatelia internetu tiež hľadali: cacharel uomo, substitute, equivalent.