Olej na nechty AJ 90

    Inšpirované Bottega Veneta - Bottega Veneta EDP
    10,60 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 30ml 10,60 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Olej na nechty s obsahom mandľového, makadamiového, avokádového a jojobového oleja inšpirovaný vôňou parfému Bottega Veneta - Bottega Veneta EDP môže byť dokonalým doplnkom každodennej starostlivosti o nechty a nechtovú kožtičku.

    Prírodné oleje, ako je sladký mandľový olej, makadamiový olej, avokádový olej a jojobový olej obsiahnuté v oleji, sú bohaté na vitamíny a živiny, ktoré sú potrebné na udržanie zdravých a krásnych nechtov. Tieto oleje pomáhajú hydratovať a zmäkčovať nechtovú kožtičku okolo nechtov, ako aj posilňovať a vyživovať nechtovú platničku, čo môže zabrániť ich lámavosti a štiepeniu.

    Okrem toho, inšpirovaný vôňou Bottega Veneta EDP olejček na nechty môže priniesť jemnú a luxusnú vôňu do každodennej starostlivosti o nechty. Táto vôňa zvyčajne obsahuje kvetinové, kožené a drevité tóny, ktoré môžu pridať eleganciu a štýl vašej každodennej starostlivosti o pleť.

    Olej na nechty je možné použiť tak, že ho nanesiete na nechty a nechtovú kožtičku a potom ich jemne vmasírujete. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov sa odporúča používať olej niekoľkokrát týždenne. Pravidelné používanie oleja môže pomôcť udržať nechty zdravé, silné a krásne a zároveň si užívať jemnú, luxusnú vôňu Bottega Veneta EDP.

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: bergamot a ružové korenie

    Srdce: jazmín

    Základné tóny: pačuli, dubový mach a koža