Olej na nechty AJ 567

    Inšpirované Adidas - Born Original for Her
    10,60 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 30ml 10,60 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Olej na nechty s obsahom sladkých mandľových olejov, makadamiového, avokádového a jojobového oleja inšpirovaný vôňou parfému Adidas - Born Original for Her je ideálnym produktom pre ženy, ktoré sa chcú o svoje nechty starať a zároveň si užívať jemné, svieže a osviežujúca vôňa.

    Prírodné oleje, ako je olej zo sladkých mandlí, makadamiový olej, avokádový olej a jojobový olej obsiahnuté v oleji, sú bohaté na živiny, ktoré pomáhajú hydratovať a posilňovať nechtovú platničku, ako aj zjemňujú a vyhladzujú nechtovú kožičku okolo nechtov. Tieto oleje sú tiež bohaté na mastné kyseliny a vitamíny, ktoré podporujú regeneráciu a procesy obnovy pokožky.

    Okrem toho olej inšpirovaný vôňou Adidas - Born Original for Her ponúka ženám povzbudzujúcu, energizujúcu a osviežujúcu vôňu, ktorá pozostáva z kvetinových a ovocných tónov, ako sú malina, broskyňa a jazmín. Táto svieža a zmyselná vôňa vám môže zdvihnúť náladu a vďaka nej sa ženy budú cítiť sebavedomejšie a atraktívnejšie.

    Olej na nechty sa môže používať denne vmasírovaním malého množstva na nechty a nechtovú kožtičku okolo nich. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov sa odporúča používať olej pravidelne. Vďaka tomu si môžete udržať nechty zdravé, pevné a krásne a zároveň si užívať jemne osviežujúcu vôňu Adidas - Born Original for Her.

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: bergamot, marhuľa a pomarančová kôra

    Srdce: kokos, kandizované jablko a jazmín

    Základné tóny: fazuľa tonka, céder a olivovník