Olej na nechty AJ 539

    Inšpirované Paco Rabanne - Lady Million
    10,60 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 30ml 10,60 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Olej na nechty s obsahom mandľového, makadamiového, avokádového a jojobového oleja inšpirovaný vôňou parfému Paco Rabanne - Lady Million je dokonalým doplnkom každodennej starostlivosti o nechty.

    Prírodné oleje, ako je sladký mandľový olej, makadamiový olej, avokádový olej a jojobový olej, obsiahnuté v oleji, poskytujú živiny, ktoré sú potrebné na udržanie zdravých a krásnych nechtov. Tieto oleje pomáhajú hydratovať a zjemňovať nechtovú kožtičku okolo nechtov, ako aj posilňovať nechtovú platničku, ktorá zabraňuje jej lámaniu a štiepeniu.

    Olej inšpirovaný vôňou Lady Million od Paco Rabanne navyše dokáže uviesť jemnú, luxusnú a elegantnú vôňu do každodennej starostlivosti o nechty. Táto vôňa sa zvyčajne skladá z kvetinových, drevitých a orientálnych tónov, ktoré sú vhodné na denné aj večerné nosenie.

    Olej na nechty môžete použiť nanesením na nechty a nechtovú kožtičku okolo nich a potom ich jemne vmasírovať. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov sa odporúča používať olej niekoľkokrát týždenne. Pravidelné používanie oleja môže pomôcť udržiavať zdravé, pevné a krásne nechty a zároveň si užívať jemnú, luxusnú vôňu Lady Million od Paco Rabanne.

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: neroli, citrón amalfi a malina

    Srdce: jazmín, kvet afrického pomaranča a gardénia

    Základné tóny: pačuli, biely med a ambra