Olej na nechty AJ 11

    Inšpirované Lancome - La vie est belle
    10,60 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 30ml 10,60 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Olej na nechty s obsahom mandľového, makadamiového, avokádového a jojobového oleja inšpirovaný vôňou parfumu Lancome - La vie est belle je kozmetika, ktorá vďaka svojej inšpiratívnej vôni môže pomôcť pri starostlivosti o nechty a nechtovú kožtičku a má upokojujúci účinok na zmysly. .

    Olej sa zvyčajne skladá z prírodných olejov, ktoré sú bohaté na vitamíny a mastné kyseliny, nevyhnutné pre zdravý rast nechtov a ich udržiavanie v dobrom stave. Olej zo sladkých mandlí, makadamiový, avokádový a jojobový olej sú zložky, ktoré nechtom hydratujú a vyživujú, pomáhajú ich posilňovať a zabraňujú lámavosti a štiepeniu.

    Olej môže tiež pomôcť zjemniť a odstrániť zrohovatenú kožu okolo nechtov, čo uľahčí starostlivosť a dodá estetický vzhľad.

    Použitie olejčeka je jednoduché – naneste ho na nechty a nechtovú kožtičku okolo nich a následne jemne vmasírujte. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov sa odporúča používať olej niekoľkokrát týždenne. Olejček na nechty inšpirovaný vôňou La vie est belle môže pôsobiť upokojujúco aj na zmysly, vďaka čomu ho možno využiť ako relaxačný prvok pri každodennej starostlivosti.

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: esencia z čiernych ríbezlí a sladká hruška

    Srdce: kosatec, jazmín a šťavnaté pomarančové kvety

    Základ: pralinka, fazuľa tonka, exotické pačuli a vanilka