AJ Deluxe Wood 216

    Inšpirované Versace pour Homme
    12,80 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 50ml 12,80 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Pánska klasika

    Ako charizmatický a pekný chlap poznáte svoju hodnotu. Si uvedomelý muž, takže vieš, čoho si schopný. Teraz si môžete dovoliť ešte viac v ešte intenzívnejšom vydaní za predpokladu, že máte po ruke parížsky parfém inšpirovaný Versace pour Homme. Parfém Aj Deluxe Wood 216 bol vytvorený z tých najkvalitnejších ingrediencií na trhu, vďaka čomu stačí už len jeden strek na to, aby nezvyčajné a lákavé zloženie vonných tónov zostalo na vašej pokožke po mnoho hodín. Začnite priťahovať ešte viac žien prostredníctvom mimoriadnej vône. Teraz to zvládnete s úsmevom na tvári s liatymi parfémami, ktoré sa budú veľmi dobre hodiť na každodenné nosenie aj na elegantné stretnutia. Postarajte sa o svoje pohodlie a užite si každý okamih nanovo - klasický muž v modernom prevedení - to ste vy!


    Spontánne rozhodnutie... je to váš prirodzený stav!


    Radi meníte názor a robíte bláznivé rozhodnutia v priebehu niekoľkých okamihov. Práve tie vám môžu roky poskytnúť množstvo senzačných zážitkov a nezabudnuteľných chvíľ. Teraz si opäť môžete zaobstarať jedinečný darček - siahnite po náhradnom Versace pour Homme. Ekvivalent značkových parfumov sa verne stotožňuje s ich jedinečným charakterom, vďaka čomu si ho ochotne vyberajú muži všetkých vekových kategórií. Vrhnite sa do víru bláznivej zábavy a nič neľutujte - to je sila parfumu p z rady AJ Deluxe Wood. Tento liaty parfém je tiež vynikajúcou voľbou ako elegantný darček pre blízkeho priateľa!



    POZOR!

    Vôňa má zvýšenú úroveň parfumácie o 24%. Je viac podobná originálu a vyčnieva z iných sérií dostupných na našej webovej stránke.

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: bergamot, pomarančový list

    Srdce: neroli, céder, pelargónie, šalvia, hyacint, ambra. Základom je fazuľa tonka, pižmo