AJ Deluxe 216

    Inšpirované Versace pour Homme
    8,50 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 8,50 €
    • 50ml % 12,80 €
    • 100ml % 17,00 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    „Ži v súlade s prírodou

    Milujete tráviť čas v lone prírody, pretože vtedy sa naozaj cítite nažive a šťastne. Preto každý deň začínate chvíľou pre seba. Zvýraznite tie nádherné chvíle strávené osamote s prírodou s francúzskym parfumom Versace pour Homme, ktorý skvele doplní nejeden váš elegantný outfit. Tieto parížske parfumy vznikli dôkladným výberom tých najkvalitnejších ingrediencií na trhu, tak nečakajte – siahnite po nich práve teraz a doprajte si oveľa viac. Tento liaty parfum sa vyznačuje nezvyčajným aromaticko-fougerovým charakterom, vďaka čomu sa bude skvele hodiť na špeciálne príležitosti vo vašom živote počas celého roka. Postarajte sa efektívne o svoje pohodlie bez ohľadu na situáciu a dodajte si s nami sebavedomie! Sme si istí, že sa za to neskôr poďakujete!


    Vaše obľúbené spontánne rozhodnutie

    Nerád idete podľa plánu. Vnútorne cítite, že vás to obmedzuje, a preto často robíte bláznivé rozhodnutia, ktoré vo vás môžu vyvolať množstvo dojmov. Teraz je čas vziať si ďalšiu – vyberte si ekvivalent Versace pour Homme a vychutnajte si každý moment ešte intenzívnejšie. Náhrada za značkové parfumy sa verne stotožňuje s ich charakterom, vďaka čomu stačí už len jedno streknutie, aby táto nádherná kompozícia vonných tónov zostala na vašej pokožke dlhé hodiny. Parfém AJ Deluxe 216 je tiež výbornou voľbou ako elegantný darček pre blízkeho priateľa!


    POZOR!


    Vôňa má zvýšenú úroveň parfumácie o 24%. Je viac podobná originálu a vyčnieva z iných sérií dostupných na našej webovej stránke.


    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: bergamot, pomarančový list

    Srdce: neroli, céder, pelargónie, šalvia, hyacint, ambra. Základom je fazuľa tonka, pižmo