L'amour Classic 226

    Inšpirované Armani - Acqua Di Gio
    4,50 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 20ml 4,50 €
    • 33ml % 6,40 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    „Nádherná práca od Armaniho!

    Francúzsky parfum Acqua di Gio možno prirovnať k mužovi kráčajúcemu po kladine. V jednej ruke drží silu, statočnosť a sebavedomie, v druhej nehu, citlivosť a jemnosť. Vôňa pôsobí na prostredie ako morská vlna šuchajúca sa o breh, vidíme jej silu, no nejakým magickým spôsobom nás upokojuje. Náhrady parfumov značky Armani nepochybne zvýraznia vášho skvelého ducha. Nerobia to však nijako impozantne, skôr nenápadne lákajú a nenápadne nabádajú k lepšiemu spoznaniu.

    Tajomný vánok!

    Parfém L'amour Classic Acqua di Gio sa vyznačuje množstvom vôní, ktoré spolu dokonale ladia. Nie každý umelec dokáže vytvoriť také skvelé dielo z veľkého množstva ingrediencií. Však kto, ak nie Giorgio Armani. Parfém inšpirovaný vôňou Acqua di Gio nás víta nezvyčajnou kombináciou citrusov a kvetov vo svojich vrchných tónoch. Potom sa rozvinie nádhernou arómou kompozície muškátového orieška, rezedy, koriandra, sladkej fialky a cyklámenu. Všetko je obohatené o kvetinové a morské tóny. Najzaujímavejšie je, keď sa do hry zapoja základné noty. Cítime tam pižmo, ambru, céder a dubový mach. Tieto ingrediencie ohlasujú nepolapiteľné tajomstvo... a zmyselnú hru. Pridáš sa k nej?"

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: pomaranč, limetka, mandarínka, bergamot, citrón a neroli

    Srdce: cyklámen, rezeda, fialka, frézia, hyacint, ruža a jazmín, ovocné a morské, muškátový oriešok, koriander, rozmarín, broskyňa a calone

    Základné tóny: ambra, pačuli, dubový mach, céder a biele pižmo