L'amour Classic 208

    Inšpirované Dior - Fahrenheit
    4,50 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 20ml 4,50 €
    • 33ml % 6,40 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    „Skutočný muž!

    Pre koho je určený francúzsky parfum Dior - Fahrenheit? Jednoznačne pre poriadneho chlapa z mäsa a kostí, ktorý sa nebojí žiadnej fyzickej práce. Toto je muž, ktorý ide do lesa so sekerou a tvrdo pracuje. Pretože vie, že môže, že je silný a jednoducho mužný. L'amour Classic Dior - Fahrenheit je multidimenzionálna vôňa s mimoriadne pestrým zložením, je neskutočne mužná, teplá, jemne drsná a jemne sladká. Je to jedna z tých chutí, na ktorých vyrastáte. A keď vyrastiete a oceníte to – pohltí zvyšok, potom je ťažké nájsť zaň náhradu.

    Majstrovské dielo parfumérie!

    Ako už bolo spomenuté, parfum inšpirovaný Dior - Fahrenheit je vôňou skutočného chlapa. Tento efekt bol dosiahnutý kombináciou fantastických ingrediencií. Nádherná, originálna kombinácia fialky a kože dodáva mnohým tak milovaný „benzínový“ efekt. Kompozícia začína energetickými tónmi citrónu a bergamotu. Upokojujúce pre výrazný začiatok prináša opojnú levanduľu a jemnosť hlohu. Srdcové tóny sú romantickejšie a príťažlivejšie vďaka fialke, tajomnej ambre a karafiátu. Základ vône ju oblieka do vyvážených hrejivých tónov, ktoré dodávajú pocit bezpečia: céder, santalové drevo a koža. A vy už viete, že vôňa na vás ožije ... napíše svoj vlastný príbeh. a ty? Napíšeš svoj príbeh spolu s parfémom Fahrenheit Paris?"

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: levanduľa v sprievode osviežujúcej mandarínky, citrónu a bergamotu, orientálny muškátový kvet, drevitý céder a bylinkový harmanček

    Srdce: muškátový oriešok, medovka, klinček, santalové drevo, listy fialky, jazmín, konvalinka a céder

    Základné tóny: koža, fazuľa tonka, ambra, pačuli, pižmo a vetiver