L'amour Prémium 226

    Inšpirované Armani - Acqua Di Gio
    6,80 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 6,80 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Priekopník medzi pánskymi vôňami

    Staňte sa hviezdou svojho života s vôňou parfumu inšpirovaného Armani – Acqua di Gio. Zostaňte v centre pozornosti a získajte rešpekt a pozornosť v akejkoľvek spoločnosti. Celý citrusovo-aromatický parfum bol vytvorený s použitím vybraných ingrediencií ako: mandarínkovo-pomarančová aróma, neroli, citrón, limetka, jazmín, pomaranč, bergamot, frézia, koriander, calón, ruža, cyklámen, morské tóny, rozmarín, céder, lišajník, biele pižmo, jazmín, pačuli. Urobte svoje činy vždy efektívne a nedovoľte, aby vás porazila nuda. Vsaďte na pozitívnu a príjemne osviežujúcu vôňu francúzskeho parfumu Armani - Acqua di Gio.

    Spolu s vôňou francúzskeho parfumu Armani - Acqua di Gio vám už nič nebude stáť v ceste pri dosahovaní akéhokoľvek cieľa. Už nemusíte bojovať medzi očakávaniami druhých a vlastnými túžbami. Odteraz si vás budú všímať a vážiť si vás. Vyhrávajú tí, ktorí chcú vyhrať viac. Žite vo vlastnej sile s parfumom inšpirovaným Armani - Acqua di Gio. Buďte viac produktmi s vôňou, ktorá dodá veľa pozitívnej energie a sily konať. Tu nie sú potrebné zbytočné komentáre, stačí ovoňať parfum a ten chytí srdce každého bez výnimky. Buďte obdivovaní a užívajte si úspech s opačným pohlavím.

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: pomaranč, limetka, mandarínka, bergamot, citrón a neroli

    Srdce: cyklámen, rezeda, fialka, frézia, hyacint, ruža a jazmín, ovocné a morské, muškátový oriešok, koriander, rozmarín, broskyňa a calone

    Základné tóny: ambra, pačuli, dubový mach, céder a biele pižmo