L'amour Prémium 208

    Inšpirované Dior - Fahrenheit
    6,80 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 6,80 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Elegancia a sila charakteru

    Doprajte si vôňu inšpirovanú Dior - Fahrenheit. K vytvoreniu parfumu nás inšpirovala sila, odvaha a mimoriadna mužská nezávislosť. Chceme inšpirovať a motivovať moderného muža. Kvetinovo-drevitá kompozícia začína šťavnatou mandarínkou, ktorá postupne prechádza do vône jemnej fialky. V samom závere k nám dorazí vôňa kože, ktorá je odrazom sily a skutočnej mužnosti. Priťahujte ženy ako magnet a zvádzajte na každom kroku. Nechajte si všimnúť ostatných a určite vás ocení celé vaše okolie. Presvedčte sa sami o najvyššej kvalite a vynikajúcej účinnosti vône Dior - Fahrenheit.

    Obklopte sa úspechom

    Vyberte si vôňu francúzskeho parfumu Dior - Fahrenheit, ktorý je stelesnením odvahy, noblesy a veľkej mužnej sily. Nebojte sa ukázať svetu svoju okázalú a aj mierne provokatívnu stránku svojej osobnosti. Energetické akordy zlepšujú náladu a nakazia pozitívnou energiou každého, kto príde do kontaktu s očarujúcou vôňou. Buďte stredobodom pozornosti len s vôňou parfumu inšpirovaného Dior - Fahrenheit. Podpíšte svoju osobnosť radikálnou vôňou flakónu parfumu. Dodajte svojmu pánskemu štýlu eleganciu a hĺbku. Vôňa ľahko zostane na pokožke niekoľko hodín alebo dokonca celý deň.

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: levanduľa v sprievode osviežujúcej mandarínky, citrónu a bergamotu, orientálny muškátový kvet, drevitý céder a bylinkový harmanček

    Srdce: muškátový oriešok, medovka, klinček, santalové drevo, listy fialky, jazmín, konvalinka a céder

    Základné tóny: koža, fazuľa tonka, ambra, pačuli, pižmo a vetiver