Yves Saint Laurent - Libre

    121,03 €
    Veľkosť
    • 50ml 121,03 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Bežíte dopredu bez toho, aby ste sa pozerali na ostatných, v hlave máte tisíce nápadov, ktoré len čakajú na to, aby ste ich mohli vypustiť a dobyť svet. Yves Saint Laurent Libre bol vytvorený práve pre vás. Inšpirovaní slobodou, ktorá prichádza s Libre, povedzte rozhodné "nie" zaužívaným šablónam a siahnite si priamo na srdce, vezmite si do rúk všetko, čo vám osud prinesie. Taká je žena Yves Saint Laurent. Nebojí sa výziev, vie, čo ju robí šťastnou, a všetko zlé necháva za sebou. Tú si môžete dopriať s vôňou YSL Libre, ktorá jasne vyjadruje slobodu v doslovnom aj prenesenom zmysle slova.

    Nebojte sa snívať, ponorte sa do magického objatia Libre a otvorte brány raja. Vôňa Libre od YSL, ktorá je uzavretá vo flakóne vyžarujúcom jednoduchosť a eleganciu, je dokonalým príkladom mimoriadne módneho prístupu k dizajnu vôní. Klasicky vyrobená z bieleho skla odráža čistú krásu vyžarujúcu zo slobody, ktorá je taká dôležitá nielen pre ženy, ale aj pre Yvesa Saint Laurenta. Zlatý šperk s logom domu YSL na dne fľaše je akýmsi základom, ktorý je silný a nepodlieha žiadnym pravidlám. Vyvrcholením estetického a módneho charakteru parfumu je čierny uzáver, ktorý je mierne skosený smerom nadol a dodáva celej kompozícii elegantný nádych.

    Yves Saint Laurent Libre je nevtieravá kompozícia plná zmyselných vôní, ktoré dodávajú pocit šťastia a vzrušenia. Prvé akordy, ktoré zasiahnu naše zmysly, sú kombináciou sladkokyslej mandarínky s intenzívnou, mierne osviežujúcou, ale aj dymovou vôňou petitgrainového oleja, ktorý vzniká z pomarančovníka. Potom je tu aj intenzívna vôňa levandule, mierne dymová, ale stále veľmi svieža. Zloženie tónov hlavy tvoria aj kyslé čierne ríbezle, ktoré celku dodávajú zaujímavý nádych. Postupom času sa v Libre objavujú mimoriadne zaujímavé kvetinové tóny jazmínu v kombinácii s intenzívne dymovou levanduľou, ktorá sa opäť objavuje. Vôňu uzatvára sladká, ale osviežujúca vôňa pomarančových kvetov.Základ parfému YSL Libre tvorí madagaskarská vanilka s hrejivým charakterom spolu s korenistým cédrom, jantárom a pižmom, ktoré spoločne dodávajú celej kompozícii jedinečný charakter a dlho vydržia na našom tele.

    Parfém Libre, vydaný v roku 2019, sa stal akýmsi manifestom slobody a jeho tvárou je mimoriadne talentovaná For Lipa, ktorá si rovnako ako dom YSL a ženy na celom svete nesmierne cení slobodu. Ako sama viackrát zdôraznila vo svojich rozhovoroch, sebadôvera, nasledovanie svojich snov a počúvanie svojho vnútorného hlasu sú základom slobody, ktorú by mala mať každá žena. Libre, čo z francúzštiny znamená sloboda, je dokonalý spôsob, ako ukázať svetu, že aj VY môžete byť pánom svojho osudu bez strachu a obáv. Buďte o krok pred ostatnými s vôňou od Yves Saint Laurent, ktorá zdôrazňuje vaše hodnoty a krásu.

    - Vrchné tóny: mandarínka, levanduľa, čierne ríbezle, petitgrain

    - Srdcové tóny: jazmín, levanduľa, pomarančový kvet

    - Základné tóny: madagaskarská vanilka, céder, ambra, pižmo