Yves Saint Laurent - Black Opium EDP Intense

    154,43 €
    Veľkosť
    • 90ml 154,43 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Nebojte sa snívať

    O čom snívate? Čo chcete? Na čo bije vaše srdce? Hľadáš slobodu, bojuješ proti zaužívaným zvykom ako pravý bojovník plný neutíchajúcej vzbury a plahočíš sa sivými ulicami. Pocíťte vzrušenie z túžby, dobývajte, objavujte, milujte vášnivo bez vášne. Dosiahnite výšin svojich síl a podmaňte si svet s osobitým charakterom, ktorý podčiarkuje jedinečná zmes Yves Saint Laurent Black Opium EDP Intense. Opium EDP Intense sa viac ako kedykoľvek predtým pohráva s magickými expresívnymi tónmi vône, ktoré ešte silnejšie rozpaľujú všetky zmysly.

    Večer plný vzrušenia

    Silné a zároveň jemné, šialene žiarivé, ale aj temné ako najtemnejšia noc. Black Opium EDP Intense je kontrastná kombinácia plná vášne, zahalená tajomstvom, ktorá odráža najtajnejšie túžby každej ženy. Jedinečný charakter kompozícií vytvorili štyria výnimoční parfuméri, ktorí svoj záujem o tvorbu vôní zdokonaľovali roky hľadaním inšpirácie vo svete okolo seba. Nathalie Lorson, Olivier Cresp, Marie Salamagne a Honorine Blanc sa rozhodli, že stredobodom vône Black Opium EDP bude jedinečný modrý absint, ktorý dodáva vôni hĺbku tým, že zvýrazňuje jej najkrajšie arómy.Aby sa ešte viac zdôraznil výnimočný charakter parfumu, je zabalený do fantastického obalu. Čierne sklo pokryté žiarivými trblietavými glitrami je dokonalým odrazom tajomstva, ktoré skrýva Black Opium EDP Intense pripomínajúce hviezdnu oblohu. Modré oko, ktoré obsahuje názov spolu s podpisom značky, je odkazom na magický modrý absint. Celok je zakončený čiernym uzáverom, ktorý dodáva triedu a eleganciu tým, že v sebe ukrýva akýsi nevypovedaný príbeh.

    Parfémy zrodené z lásky k ženám

    Black Opium EDP Intesne od Yves Saint Laurent je silnejšia a odvážnejšia vonná kompozícia, ktorá si svojou vôňou získava srdcia žien po celom svete. Celá kompozícia je konkrétnym príbehom, ktorý je rozprávaný ako jednotlivé kapitoly najkrajšieho románu. Prvé okamihy s vôňou Opium EDP sú neustálou túžbou objavovať. Naše zmysly obklopí vôňa sladkého absintu, mierne dymová a zemitá zároveň, ktorá nás potom sprevádza celým príbehom a vedie nás po neznámych cestách, ktoré sa oplatí objaviť. Okrem toho je cítiť aj trpké, ale sladké maliny, ktoré podnecujú predstavivosť a vyvolávajú spomienky na krásny letný deň.Pri putovaní jednotlivými fázami sa dostávame do srdca Black Opium EDP Intense, kde naše telo ovládnu tóny, ktoré dodávajú zmyselnosť a podnecujú túžbu. Kvetinová vôňa veľkolistého jazmínu a pomarančového kvetu v kombinácii so silnými akordmi čiernej kávy je skutočnou pastvou pre zmysly plnou podceňovaných slov. V závere príbehu sa dostávame do sveta mierne sladkých, no zároveň štipľavých vôní vanilky a sladkého drievka, ktoré nás vedú k skutočnému záveru kompozície parfumu Black Opium EDP Intense, ktorým je magická vôňa santalového dreva.

    Nechajte sa unášať vášňou, skrížte si cestu s odhodlaním a naplno využite výhody života plného neuveriteľných dobrodružstiev s toaletnou vodou Black Opium EDP Intense od Yves Saint Laurent.

    - Vrchné tóny: absint, malina

    - Srdcové tóny: veľký jazmín, pomarančový kvet, káva

    - Základné tóny: vanilka, sladké drievko, santalové drevo

    Používatelia internetu tiež hľadali: black opium edp, opium edp, substitute, equivalent.