Tommy Hilfiger - Tommy Now Girl

    52,90 €
    Veľkosť
    • 30ml 52,90 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Nečakajte, šťastie je vedľa vás

    Žijete svoj život v neustálej honbe za šťastím? Čakáte na chvíľu radosti? Nečakajte, zastavte sa a ponorte sa do jedinečnej kompozície parfumu Tommy Now Girl vytvorenej len pre vás. Explózia vôní vás prenesie na miesta, kde sa cítite najšťastnejšie, a vyvolá vo vás spomienky na najkrajšie chvíle, vďaka ktorým ste aspoň na chvíľu zabudli na každodenné problémy. Nedovoľte, aby ste upadli do monotónnosti, objavte v sebe túžbu objavovať a prelomte zaužívané zvyklosti s netradičnou vôňou Tommy Girl Now.

    Vytvorená pre skutočnú dámu

    Tommy Hilfiger vytvoril vôňu, ktorá jedinečným spôsobom odráža ženskú povahu, skutočnú Tommy Girl, je to žena s romantickou povahou, ktorá je jemná, zmyselná a nesmierne elegantná. Svojím osobným šarmom si podmaňuje spoločnosť a ako pravá dáma v salónoch odzbrojuje svojím taktom a zastrašuje svojou inteligenciou. Autori vytvorili fantastickú vôňu, ktorá odráža skutočné emócie sprevádzajúce úspešnú ženu každý deň. Radosť a nadšenie sú mimoriadne dôležité prvky ženskej povahy. Nonšalantnosť vychádzajúca z kontrastnej kombinácie plnej sviežosti prekvapuje a intriguje pri dlhšom zoznámení. Môžete si byť istá, že z vás nikto nespustí oči, keď, ako sa na nositeľku Tommy Girl Now patrí, vyžarujete neutíchajúcu radosť.  Celá kompozícia bola umiestnená do minimalistického a na prvý pohľad celkom klasického flakónu. Biele matné sklo s krvavočerveným nápisom sa dokonale hodí k romantickej duši každej dámy. Je doplnený charakteristickými farbami značky Tommy Hilfiger.

    Plná sladkosti

    Romantika, vzdušnosť a jemnosť, no zároveň búrlivá duša, nadšenie a radosť sú podstatou vône Tommy Hilfiger Tommy Girl Now. Rozvíjajúca sa bomba vôní sa začína sviežim a osviežujúcim akordom bergamotu a sladkou, ale rovnako ľahkou a sviežou vôňou mandarínky. Vďaka tomu máme pocit večného leta, ktoré nás osviežuje ako morský vánok, ktorý sa otiera o našu lásky chtivú pokožku. Prenesieme sa na rajské ostrovy, kde dobrá energia naplní našu dušu a vdýchne nám pokoj. Vôňa Tommy Girl sa otvára osviežujúcou vôňou mäty, ktorú rozbíja sladká a jemná vôňa magnólie. Srdcové tóny uzatvára intenzívny akord mahónie. Základ vône Tommy Girl je celkom jednoduchý, tvorí ho len kašmírové drevo, ktoré svojou vôňou často pripomína vanilku, a pižmo s ťažším charakterom narúšajúce ľahkosť a energický podtón celej zmesi.

    Nedovoľte, aby vás ovládla nuda, rozbite šablóny a zapáľte srdcia neuhasiteľnou radosťou. Objavte v sebe romantičku a získajte si srdcia mužov vo svojom okolí s výnimočnou vôňou Tommy Girl Now.

    - Vrchná nota: bergamot, mandarínka

    - Srdce: magnólia, mäta, mahónia,

    - Základ: kašmírové drevo, pižmo

    Používatelia internetu tiež hľadali: tommy girl, replacement, equivalent.