Ralph Lauren - POLO DOUBLE BLACK

    118,25 €
    Veľkosť
    • 75ml 118,25 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Napínavé noci

    Ďalší večer, ďalší výstup, davy priateľov. Duša strany, ubíjajúca odvaha a sebavedomie zastrašujú svojou prítomnosťou. Muž, pre ktorého bol parfém Ralph Lauren Polo Double Black vytvorený, je odrazom skutočného majstra, ktorého každodenný život tvoria priatelia, stretnutia a plnenie snov. Tiež sa drží blízko k ženám, intriguje svojou zmyselnosťou a tajomnosťou, odvracia všetky oči. Dobyť svet a očariť nejednu noc s jedinečnou vôňou Ralph Lauren Polo Double Black.

    Klasika plná korenia

    Polo Double Black je vôňa, ktorá vás svojimi korenistými a korenistými vôňami pevne uzavretými v nezvyčajnom flakóne zrazí na kolená už len svojou prítomnosťou. Elegancia a trieda vychádzajúca z mužov s jedinečným parfémom Ralph Lauren Polo Double Black prekvapí a vzbudzuje emócie, keď sa objaví v spoločnosti. O svojich názoroch sa nebojí povedať nahlas. Všetko, čo chce, dosahuje s veľkým šarmom, ktorý mu závidí nejedna stratená duša. Polo Double Black uchváti svojou vôňou. Prvými momentmi je stretnutie s chladivou a sladkou vôňou manga, ktorú dopĺňa zmyselné korenie, dodávajúce šmrnc dokonalému vzhľadu pravého gentlemana. Srdce energicky tancuje na pokožke vďaka spojeniu silnej vône kávy s intenzívnou a pútavou vôňou indonézskeho muškátového orieška. Jedinečný je aj základ. Najprv naše zmysly pobaví hrejivá vôňa kardamónu. Sponou sú drevité tóny, ktoré magicky pulzujú na našej pokožke. Polo Double Black vďaka správne zloženému základu vydrží na pokožke mnoho hodín, ideálne na večerné výlety alebo špeciálne príležitosti.

    Tajomná čierna

    Ralph Lauren Polo Double Black je príbeh o mužovi, ktorý statočne kráča po cestách života. Každý večer trávi so svojimi priateľmi a zabáva ich nezvyčajnými anekdotami zo svojho života. Duša spoločnosti je vždy obklopená ženami, ktoré nedokážu odolať veľkej triede a elegancii. O výnimočnosť tohto príbehu sa postarala jedna z najtalentovanejších senselieriek sveta Ellen Molner. Svoje skúsenosti si vybudovala v priebehu rokov, úzkostlivo sa učila vône a ľudí. Vďaka dlhoročnému pozorovaniu jej vône dokonale odrážajú potreby moderných žien a mužov. Fľaša Polo Double Black je rovnako účinná ako samotný džús. Dvojitá čierna označuje matnú čiernu fľašu s čiernou, ale lesklou značkou a matným uzáverom. Tmavý povrch flakónu svojou tajomnosťou umocňuje zvedavosť a intrigy. Takýto postup veľmi ocenili zákazníčky, ktoré vôňu Polo Double Black prijali s veľkým nadšením.

    - Vrchné tóny: mango, korenie

    - Srdce: pražené kávové zrná, muškátový oriešok

    - Základné tóny: kardamón, drevité tóny

    Exotická kompozícia začína charakteristicky chladným mangovým tónom obklopeným zmyselným korením. V srdci číhajú návykové akordy kávy a koreňa muškátového orieška indonézskeho, zatiaľ čo v základe pulzuje teplo kardamónu a drevitých tónov. Sofistikovaná vôňa osloví pohľadných a mierne tajomných mužov.

    Používatelia internetu tiež hľadali: polo double black, náhrada, ekvivalent, ralf lauren polo black.