AJ Deluxe Wood 747

    Inšpirované Tom Ford Bitter Peach (UNISEX)
    19,00 €
    Kolekcia
    Verzia
    Veľkosť
    • 50ml 19,00 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    „Elegancia má nový rozmer


    Stávate sa inšpiráciou pre ostatných ľudí, ktorí tiež chcú vyzerať skvele bez ohľadu na situáciu a rozvíjať sa každý deň. Teraz môžete ešte intenzívnejšie zdôrazniť svoje vlastné prednosti, pretože máte po ruke nezvyčajný francúzsky parfém inšpirovaný vôňou Tom Ford Bitter Peach (UNISEX), tak nečakajte - kráčajte smerom k svojim vlastným túžbam a neodbočujte od tejto nádhernej kurz. Parížske parfumy vznikli starostlivým výberom tých najkvalitnejších ingrediencií na trhu, vďaka čomu zaujmú svojou trvácnosťou. Nechajte túto orientálno-vanilkovú kombináciu vôní stať sa vašou obľúbenou na každodenné nosenie aj na špeciálne príležitosti, keď chcete ohromiť ostatných. Buďte s nami vždy o krok pred ostatnými – sme presvedčení, že táto vôňa splní očakávania vás a vašej polovičky!


    Znovu objavte samých seba


    Začnite realizovať a napĺňať svoje túžby s úsmevom na tvári. Práve s týmto posolstvom vznikol náprotivok Tom Ford Bitter Peach (UNISEX). Náhrada za značkové parfumy vám dodá potrebnú odvahu a sebavedomie. Táto kombinácia vám efektívne pomôže konať s veľkým nasadením na ceste k vášmu úspechu. Znovu objavte svoju zvedavosť na svet a buďte fascinovaní všetkým, čo vidíte. Nech vám táto nádherná cesta vydrží čo najdlhšie. Tento elegantný parfum z rady AJ Deluxe Wood je osvedčenou voľbou aj ako elegantný darček pre milovanú osobu!


    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: broskyňa, krvavý pomaranč, kardamón a heliotrop

    Srdce: rum, koňak, davana a jazmín

    Základ: list indonézskeho pačuli, vanilka, santalové drevo, fazuľa tonka, kašmírové drevo, benzoín, styrax, labdanum a vetiver