AJ Deluxe 226

    Inšpirované Armani - Acqua Di Gio
    8,50 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 8,50 €
    • 50ml % 12,80 €
    • 100ml % 17,00 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Energetická strela


    Pocíťte osviežujúcu dávku vitality. Siahnite po našej parfumérskej interpretácii slávnej Acqua di Gio od módneho domu Giorgio Armani. Zamilujte sa do chladivého a sviežeho morského vánku v kombinácii so silou citrusov. Doprajte si trochu oddychu a porciu energie. Bez ohľadu na to, kde sa nachádzate a čo robíte, náš francúzsky parfum číslo 226 vám dodá povzbudzujúcu silu, ktorá vám dodá vôľu čeliť novým výzvam.


    Mám túto moc


    Naša kompozícia vôní podľa vzoru Acqua di Gio je nepostrádateľným prvkom štýlu moderného a aktívneho muža. Vďaka svojej ľahkosti a dobrej projekcii pôsobí dojmom mimoriadne energizujúcej vône, ktorá dodáva energiu a sebavedomie. Po nanesení sa na pokožke rozvinie vôňa, ktorá nás v úvodnej fáze obklopí citrusovými akordmi, z ktorých sa pomaly prevaľuje chladivá vôňa stredných tónov, pripomínajúca morský vánok. Prítomné kvetinové a korenisté akcenty navyše dotvárajú celú kompozíciu a dodávajú jej miernu pikantnosť. Po dlhšom čase sa vynoria základné ingrediencie v podobe púdrového bieleho pižma, hrejivého cédra a ambry, prevoňané lesom dubového machu a zemitým pačuli.


    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: limetka, citrón, bergamot, jazmín, pomaranč, mandarínka, neroli

    Srdce: morské tóny, jazmín, kalón, broskyňa, frézia, cyklámen, hyacint, rozmarín, fialka, koriander, muškátový oriešok, ruža, rezeda

    Základ: biele pižmo, céder, dubový mach, pačuli, ambra