Viktor & Rolf – SpiceBomb

    138,01 €
    Veľkosť
    • 90ml 138,01 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Búrka kontrastov

    Po veľkolepom úspechu dámskej vône Flowerbomb spoločnosť Viktor & Rolf vypočula názory verejnosti a pustila sa do práce na ďalšej výbušnej vôni, tentoraz určenej mužom. Ako spojiť eleganciu s veľkou silou charakteru? Jemnosť a nespútanú rozhodnosť? Viktor en Rolf Spicebomb je dokonale vyvážený návrh, ktorý tieto kontrasty dopĺňa. Aký je muž, ktorý nosí Spicebomb? Je to skutočný bojovník, ktorý sa nebojí stáť si za svojím a je mu úplne cudzí neúspech. Očaruje ženy svojou inteligenciou a triedou a jeho pevnosť zmiešaná s citlivosťou je jeho najväčšou prednosťou. Dosiahnite výšin svojej mužnosti, získajte si srdcia davov, očarte silou svojho osobného šarmu vďaka parfému Spicebomb.

    Sladko štipľavé Vertigo

    Pikantná a korenistá toaletná voda Spicebomb je poklona mužnosti 21. storočia, plná kompromisov medzi asertívnou nezávislosťou a odvážnou zmyselnosťou. Spicebomb je od začiatku explóziou vôní. Prvé tóny sú nenápadným stretnutím nápadným sviežosťou v kombinácii s miernou sladkosťou a korenistosťou. Najprv nás zahalí vôňa sviežeho, citrusového bergamotu v kombinácii s mierne horkou a sviežou arómou grapefruitu. Hlavové tóny dopĺňa aj ružové korenie, ktoré dodáva intenzitu a pikantné podtóny. Záverečný dotyk tvorí jedinečná vôňa elemi, ktorá je na jazyku mierne sladká a zároveň korenistá. Dlhšie pôsobenie vône Spicebomb nás pomaly uvádza do sveta korenia. Ako prvý prichádza šafran s intenzívnou vôňou medu a náznakom horkosti. Potom naše zmysly rozvášni intenzívna a neprehliadnuteľná kombinácia škorice a korenia, ktorá prispieva k ťažšiemu charakteru parfumu. Základ vône Spicebomb je kvintesenciou mužnosti. Tabak v kombinácii s vôňou kože, ktorú dopĺňa intenzívna mierne korenistá vôňa vetiveru, je dokonalou kompozíciou, ktorú si zamilujú skutoční muži.

    Takto sa začalo dobrodružstvo so Spicebomb

    Za fantasticky skomponovanou vôňou Spicebomb stojí Olivier Polge, považovaný za jedného z najvýraznejších parfumérov mladej generácie. Je obdarený mnohými talentami, je to muž plný vášne, citlivosti a odvahy. Svoje vlastnosti pretavuje do parfémov, ktoré vytvára, a obdarúva ich neobyčajným kúzlom, ktoré je badateľné už pri prvom kontakte. Jeho túžbou je vytvárať vône, ktoré dopĺňajú nielen štýl, ale aj charakter osoby, ktorá nosí ním vytvorený parfém. Pri svojej práci sa riadi najmä intuíciou a vlastným vkusom, ale veľmi rád riskuje a do flakónov vkladá neobvyklé aromatické kombinácie. Viktor en Rolf Spicebomb má okrem dokonalého spojenia vôní aj nezvyčajný obal, ktorý bezprostredne odráža názov aj samotný parfém. Sklenený flakón v tvare granátového jablka je pútavý a zapamätateľný, čo nabáda k tomu, aby ste sa na obsah pozreli bližšie.

    Každá žena sa do vás zamiluje a premení vaše nedostatky na výhody. Rozpútajte divokú vášeň, ktorá vás posunie na úplne novú úroveň. Zamilujte si život ešte viac s parfémom Viktor & Rolf Spicebomb.

    - Vrchné tóny: bergamot, grapefruit, ružové korenie, elemi

    - Srdcové tóny: šafran, škorica, paprika

    - Základné tóny: vetiver, tabak, koža

    `Spicebomb` od Viktor; Rolf je drevito-korenistý parfém pre mužov. `Spicebomb` bol vydaný v roku 2012. Autorom kompozície vône je Olivier Polge.

    Používatelia internetu tiež hľadali: spicebomb, spicebomb parfum, spicebomb rolf, viktor en rolf spicebomb, náhrada, ekvivalent.