Puma - Puma Man Szara

    79,29 €
    Veľkosť
    • 50ml 79,29 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Bzučiaca energia

    Sopka energie, ktorá čaká na výbuch. Jedna veta obsahujúca tisíc opisov muža prejavujúceho sa vo vôni Puma Man od značky Puma. Pripravený na nové výzvy, vždy usmiaty, obklopený širokým okruhom priateľov. Je nemožné mu odolať. Jeho kúzlo očarí svojou mágiou a obmäkčí srdcia tých najtvrdších protivníkov. Vždy siahne po svojom. Nič nezvýrazní energizujúci interiér moderného hrdinu tak, ako dokonale zladená vôňa plná nadpozemských kombinácií pripravená rozjasniť aj ten najhorší deň.

    Prebuďte v sebe dobyvateľa

    Puma Man bola vytvorená, aby sprevádzala moderného muža v každodenných výzvach. Výnimočne talentovaný parfumér Nathalie Gracia - Cetto sa úspešne pokúsil vytvoriť vôňu, ktorá drží krok s jeho aktívnym životným štýlom. Jej optimistický, energický vzhľad a postoj nám umožnili vybrať si také tóny vôní, ktoré nás veľmi rýchlo prenesú do fantastického sveta plného vôní. Ponoríme sa do nadpozemskej atmosféry plnej energie a radosti sálajúcej z vôní.Puma Man sa otvára osviežujúcimi akordmi limetky a bergamotu, ktoré zdôrazňujú svieži charakter vône. Stretávame sa aj s vôňou borievky, ktorá má ušľachtilú vôňu, ktorá dodáva Puma Manovi kúsok elegancie. Tóny srdca sú kombináciou korenia so sladkými kvetinovými vôňami. Naše zmysly sú zahalené do cukríkovej vône frézie zmiešanej s intenzívnejšou levanduľou. Ďalej sa rozvíja jemne korenistejšia pimentová aróma pimenta, ktorá v spojení s jemnými koriandrovými akordmi dodáva celej zmesi mužný charakter. Aby sa všetky predchádzajúce tóny ešte viac posilnili, rozhodla sa Nathalie Gracia - Cetto doplniť šťavu rôznymi koreninami, aby celok získal rovnováhu medzi sviežosťou a ťažkosťou, ktorá dodáva mužnosť. Základ zloženia Puma Man je celkom štandardný, čo umožňuje, aby vôňa zostala na pokožke čo najdlhšie. Jedinečná vôňa kože zmiešaná s intenzívnym pižmom je nadpozemskou kombináciou, ktorú určite ocení každý muž, pre jej mimoriadny charakter, ktorý dodáva sebavedomie. Kompozičná spona je zemitá a drevitá vôňa dubového machu.

    Podstata človeka

    Klasický a elegantný flakón, v ktorom sa uzavrela vôňa skutočného hrdinu 21. storočia, je dokonalým symbolom moderny, v ktorom sa snúbi kúsok moderny s aktuálne obľúbeným minimalizmom. Cíťte sa ako skutočný hrdina, zdieľajte svoju jedinečnú energiu so svetom a neustále si plňte svoje sny. To všetko je možné s nadpozemskou vôňou Puma Man.

    - Hlavné tóny: borievka, limetka, bergamot,

    - Srdce: levanduľa, korenie, koriander, paprika, frézia

    - Základ: pižmo, koža, dubový mach

    Puma Men - orientálna vôňa pre mužov, uvedená na trh v roku 2002. svieže tóny ustupujú v srdci vône koreniu. Základom vône sú tóny pižma a machu.

    Používatelia internetu tiež hľadali: puma man, náhrada, ekvivalent.