Prada - Luna Rossa

    137,73 €
    Veľkosť
    • 100ml 137,73 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Športové nadšenie

    Krok za krokom, ďalšia minúta, obrovské napätie a je tu... víťazstvo. Boj o pódium bol opäť ukončený s veľkým úspechom. Ďalšie víťazstvo do zbierky. Davy jasajú a srdce bije silnejšie nespútanou radosťou. Značka Prada Luna Rossa Paris bola vytvorená s ohľadom na skutočného športovca, dobyvateľa, ktorý sa vždy snaží a dobýva všetko, o čom sníva. Nie je to však len športový pôvab, čo sa najviac počíta, ale aj jednoduché úspechy v živote, ktoré sa považujú za nesmierne cenné. Prada Luna Rossa dokonale zvýrazní vašu zdatnosť a posunie vás na úplne novú úroveň spokojnosti.

    Pocta posádke

    Spoločnosť Prada sa už mnoho rokov zúčastňuje na regate o Americký pohár spolu s nepostrádateľnou posádkou, ktorá získava ceny v prestížnych pretekoch. Na počesť udatnosti všetkých, ktorí sa podieľajú na úspechu, sa Prada rozhodla vytvoriť vôňu, ktorá vyzdvihuje všetky vlastnosti skutočného bojovníka. Módny dom Luna Rossa, ktorý je známy tým, že v posledných rokoch sa pánske parfumy stali výrazne športovými, chcel prostredníctvom tejto vône zdôrazniť podstatu športu ako faktora, ktorý nielen formuje charakter, ale aj učí pokore. Daniela Andrierová je mimoriadne odvážna žena, ktorá celý život s maximálnym zanietením sledovala svoje ciele. V parfume Luna Rossa Paris vyzdvihla silu svojho charakteru,ktorá dokonale odrážala predpoklady módneho domu Prada. Aby sa ešte viac zvýraznila kompozícia a jej osobitosť. Dizajnéri sa rozhodli pre farebne tlmený flakón, ktorý spája klasiku s modernou. Celkový vzhľad je pútavý a vyžaruje eleganciu a luxus.

    Vôňa hodná víťaza

    Každý človek je v menšej či väčšej miere bojovník. Miluje súťaženie a za svojimi cieľmi ide so vztýčenou hlavou. S hrdosťou rozpráva o každom svojom dobrodružstve a teší spoločnosť, ktorou sa obklopuje. V očiach žien je tiež dobyvateľom, ktorý svojím zmyselným pohľadom šíri auru tajomna. Žiadna dáma mu neodolá. Jeho extravagancia a elegancia kontrastuje so športovým životným štýlom. Celok je však vďaka dokonalej kombinácii chutí pozoruhodne súdržný. Hlavové tóny začínajú intenzívnou vôňou levandule, ktorá sa mieša s jemnejším, ale osviežujúcim akordom pomarančového kvetu. Srdce sa otvára drevitou, pre niekoho mierne tabakovou vôňou šalvie lekárskej v kombinácii s pikantnou a osviežujúcou mätou. Sponu zloženia tvorí vynikajúci základ, ktorý pozostáva z ambrette a ambroxanu.

    - Vrchná nóta: levanduľa, pomarančový kvet

    - Srdcové tóny: šalvia lekárska, mäta

    - Základné tóny: ambrette, ambroxán

    Luna Rossa od Prada je citrusovo- aromatický parfém pre mužov. Luna Rossa bola vydaná v roku 2012. 

    Používatelia internetu tiež hľadali: luna rossa paris, náhrada, ekvivalent, prada 100ml, prada rossa.