Dior - Fahrenheit

    162,78 €
    Veľkosť
    • 100ml 162,78 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Nádherná kombinácia jemných vonných tónov so silnými drevito-orientálnymi akordmi je kvintesenciou parfumu Dior Fahrenheit, ktorý bol uvedený na trh v roku 1988. Bezpochyby možno povedať, že ide o nadčasové parfumy, ktoré už natrvalo vstúpili do kánonu pánskych vôní. Drevito-kvetinovo-pižmový parfém Dior Fahrenheit je kombináciou mužnosti, triedy a dokonalej elegancie, ktorá osloví každého muža, ktorý chce zdôrazniť svoj charakter exkluzívnou vôňou. Parfémy Dior Fahrenheit sa odporúčajú najmä na chladnejšie obdobia, ale sú ideálne aj na každodenné použitie a počas večerných stretnutí a špeciálnych osláv.Prvá vec, ktorá sa dostane k našim zmyslom po otvorení flakónu parfumu, sú vrchné tóny. Stretnutie s Diorom Fahrenheitom začína zmyselnou levanduľou sprevádzanou osviežujúcou mandarínkou, citrónom a bergamotom, orientálnym muškátovým kvetom, drevitým cédrom a bylinným harmančekom. Prvý kontakt s Diorom Fahrenheitom prebudí zmysly a pripraví vás na viac. Oveľa viac. Tento luxusný pánsky parfém s hlbokou, intenzívnou vôňou priťahuje pozornosť a hypnotizuje už od prvého stretnutia. Niektorí hovoria, že Dior Fahrenheit je návykový a tento názor nie je vôbec prehnaný. Akonáhle použijete nadčasový parfum Fahrenheit, budete ho vždy chcieť nosiť, keď odchádzate z domu. Srdcové poznámky Ďalšia fáza zoznámenia sa s vôňou Dior Fahrenheit ohromuje, poteší a obklopí skutočným teplom.

    Teplo je determinantom vône Fahrenheita, ktorú muži obzvlášť dychtivo nosia v jesennej a zimnej sezóne, keď sa vonku ochladzuje, a chceme sa zabaliť do teplých svetrov, šálov a vôní. Medzi srdcovými tónmi vládne muškátový oriešok, zimolez, karafiát, santalové drevo, fialový list, jazmín, konvalinky a céder. V tejto expresívnej orientálno-drevitej kombinácii hrajú významnú úlohu jemné kvetinové tóny, ktoré upokojujú kompozíciu a robia ju nadčasovou a jedinečnou.Základné poznámky Dior Fahrenheit je založený na koži, fazuli tonka, ambre, pačuli, pižme a vetiveri. Vďaka takejto jedinečnej kombinácii vonných tónov zostávajú parfumy Dior na pokožke dlho a cítite ich aj na druhý deň. Parfumy s vonnou poznámkou, ktoré nájdeme v Dior Fahrenheita, sú návrhom pre tých, ktorí chcú používať luxusné parfumy za najlepšiu cenu. Klasický a moderný parfém Dior Fahrenheit si už 30 rokov získava srdcia viacerých mužov, ktorí dokážu oceniť jemnosť ukrytú vo výraznej vôni. Mimoriadne zmyselný parfém Dior vás zahreje počas chladných dní, zvádza a dodá vám sebavedomie, čo je najdôležitejšia vlastnosť, ktorú parfémom možno pripísať. Pre zákazníkov našej online parfumérie sme pripravili vysoko kvalitný produkt, ktorého intenzívna vôňa zodpovedá vonným tónom Dior Fahrenheita. Produkt je dostupný v nasledujúcich objemoch: 30 ml, 60 ml a 104 ml.

    Používatelia internetu tiež vyhľadávali: Dior Fahrenheit, Dior Fahrenheit ženy, Dior Fahrenheit parfum, Diora Fahrenheit, Fahrenheit Dior, Fahrenheit Dior parfum, Fahrenheit Dior parfum, Fahrenheit Diora, Fahrenheit parfum Recenzie parfumov, Fahrenheit parfum, Fahrenheit parfum, Fahrenheit parfum, Fahrenheit pánska vôňa, Fahrenheit Diora, Fahrenheita parfum, Dior Fahrenheit parfum, Fahrenheit parfum, pánsky parfum Fahrenheit, parfum Dior Fahrenheit, pánsky parfum Fahrenheita, vôňa Fahrenheita, kompatibilná, ekvivalentná, Davidoff Fahrenheita.