Chanel – Egoiste

    185,00 €
    Veľkosť
    • 100ml 185,00 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Magnetická príťažlivosť

    Chanel nie je len o dámskych parfumoch alebo fantastickom dizajne, ale aj o fenomenálnom pohľade na vône vytvorené pre mužov. Prihliadnutím na ich potreby značka channel umožnila, aby sa nielen ženy cítili výnimočne, a predstavila parfém Chanel Egoiste. Táto fantastická vôňa ako magnet priťahuje pohľady a viac. Nikto neodolá exotickým tónom a energizujúcej zmesi plnej výbušných vôní. Pocíťte silu vyjadriť svoje skutočné emócie. Teraz ste to vy, kto môže dobývať výšiny a zapôsobiť svojou osobnosťou. Egoiste Chanel je fantastická vôňa pre všetkých mužov, ktorí sa neboja vyjadriť sa nahlas.

    Hlasno o sebe

    Pravá tvár sa často skrýva hlboko pod umelou maskou. Teraz môžete byť sami sebou a ísť odvážne za úspechom. Muž, ktorý miluje parfém Egoiste, určite nezostane v tieni. Chanel Egoiste dokonale podčiarkuje osobnosť víťaza a zároveň umocňuje charakter dobyvateľa. Žiadna dáma vás neminie ľahostajne a určite z vás nespustí oči. Len čo sa objavíte v spoločnosti, všetky pohľady budú upreté na vás. Nebojte sa nahlas hovoriť o tom, čo vás inšpiruje, otvorene hovorte o svojom presvedčení a slobodnou hlavou kráčajte za svojou cestou. Ste pripravení získať si srdcia spolu s parfémom Egoiste? To všetko by vás mohlo definovať, len čo sa ocitnete v objatí fantastickej vône Chanel Egoiste, ktorej tóny hlavy vás hneď od začiatku vtiahnu do fascinujúceho sveta plného nevšedných vôní. Prvé stretnutie sa začína hlbokou a návykovou vôňou brazílskeho ružového dreva, ktorá v kombinácii s energizujúcou a zároveň sladkou sicílskou mandarínkou vytvára na pokožke fantastický exotický efekt. Srdcové tóny vône Chanel Egoiste sa ďalej rozvíjajú,ktoré sú o niečo intenzívnejšie a rozhodne mužnejšie. Koriander s výraznou a silnou vôňou vyvažuje klasická, ale o niečo ostrejšie voňajúca damašská ruža. Základ vône je mimoriadne zaujímavý. Slezové semienka a mošus sa dokonale snúbia s tými o niečo klasickejšími, ale rovnako intenzívnymi vôňami santalového dreva a sladkej vanilky. Parfém Egoiste je vôňa, ktorú si určite obľúbia muži, ktorí chcú zdôrazniť svoje sebavedomie. Chanel Egoiste sa bude dobre hodiť pri každodenných činnostiach aj pri špeciálnych príležitostiach, ktoré stoja za zvýraznenie.

    Elegancia a trieda

    Chanel je jedinečná značka, ktorá sa rozhodne zameriava na zvýraznenie silných stránok a dodanie sebavedomia. Chanel Egoiste je vôňa, ktorá je rozhodne vytvorená na zvýraznenie silných stránok. Fenomenálni parfuméri sa rozhodli pre charakteristické ingrediencie, ktoré jednak dodávajú šmrnc a intrigy, a tiež robia každého, kto sa do vône ponorí, rozhodne sebavedomejším a odvážnejším. Remeselné majstrovstvo módneho domu Chanel je vidieť aj na samotnom flakóne. Neobyčajná trieda a elegancia zdanlivo jednoduchého balenia Chanel Egoiste spôsobuje, že je príťažlivá pre všetkých mužov bez ohľadu na vek. Klasické priehľadné sklo v kombinácii s čiernymi prvkami vytvára výnimočne luxusnú kompozíciu.

    Pocíťte silu magnetickej príťažlivosti s fantastickou zmesou parfému Chanel Egoiste.

    Poznámky k vôni:

    - Vrchné tóny: sicílska mandarínka, brazílske ružové drevo,

    - Srdcové tóny: koriander, damascénska ruža,

    - Vrchné tóny: santalové drevo, vanilka, semeno slezovca, mošus,

    Neuveriteľne mužná, zvodná, drevito-korenistá vôňa s nádychom vanilky a korenia; inými slovami, lákavá kompozícia a kombinácia s mužskou pokožkou má elektrizujúci účinok!!! 

    Užívatelia internetu hľadali aj: chanel egoiste, chanel parfum egoiste, chanele egoiste, egoiste by chanel, egoiste chanel, egoiste chanel parfum, egoiste parfum, chanel egoiste parfum, náhrada, ekvivalent, egoiste chanel, channel egoiste, chanel egoiste 100ml, dior egoiste.