Versace pour Homme

    107,12 €
    Veľkosť
    • 100ml 107,12 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Vždy tam, kde to potrebujete

    Parfém Versace pour homme je jedinečné zloženie vôní, ktorého cieľom je prispôsobiť sa každému mužovi v každej situácii. Rovnako ako chameleón sa mení na koži, zaujíma svojou prítomnosťou a mení tváre mužnosti. Parfémový muž Versace Homme je mužom mnohých tvárí. Na jednej strane sebavedomý, odvážny, dynamický a plný energie, na druhej strane plný lásky, nonšalantný a autentický. Miluje módu a elegancia je štýl, s ktorým sa identifikuje. Nie je ľahké ocitnúť sa v mestskej džungli plnej žiadostivých pohľadov a šepotu, keď prechádza chodbou. Pánsky parfém Versace pour homme je kompozícia vytvorená práve pre vás.

    Na pokraji rovnováhy

    Ste pripravení nájsť rovnováhu medzi konkrétnym mestom a skutočnou prírodou? Parfém Versace homme je kombináciou so skutočne stredomorskou kombináciou vôní. Arómy papraďového dreva dokonale zdôrazňujú jedinečné a mimoriadne zloženie vône, ktorú muži na celom svete milujú pre jej originalitu. Predstavte si skutočnú túru medzi ulicami plnými vôní. Začiatok cesty je kompozícia tónov hlavy, počnúc citrusovými akordmi neroli, pomarančových listov a bergamotu, ktoré dodávajú celej kompozícii svieži, mierne kyslý a osviežujúci charakter. Vďaka tejto zmesi sa silne cítia energizujúce vibrácie, ktoré ovplyvňujú pohodu pridaním nadšených podtextov. Ďalšou uličkou parfumu Versace homme sú tóny srdca, ktoré začínajú intenzívnou lesnou vôňou, exotickým cédrovým drevom, dokonale kontrastujúcim s ľahkosťou a sviežosťou hlavy.Ďalej sme zabalení do kombinácie bylinných aróm. Silný zápach pelargónie v kombinácii so šalviou. Takáto kombinácia je kývnutím na prírodu zlomenú trochou sladkosti. Je to prehliadka mužského charakteru, plná kontrastov, pevnosti a jemnosti zároveň. Pracka tejto cesty parfumu Versace homme je vôňou hyacintu, zelenej, chladnej a zemitej vône. Našu prechádzku po uličkách plných vôní končíme základnými tónmi. Nič nefixuje vôňu ako dokonale zložená základňa. Klasická kombinácia intenzívneho pižma s teplou a púdrovou ambrou je skutočne mužskou kombináciou, ktorá vyvažuje prírodné vône a svieže svieže akordy. Pánske parfumy Versace pour homme boli vytvorené s nezvyčajnou rovnováhou, vďaka ktorej sú perfektné ako počas dňa, prispôsobia sa situácii, tak aj večer, keď chcete jednoducho zdôrazniť jedinečnú štylizáciu a očariť spoločnosť.

    Kompozícia ako umelecké dielo

    Pánsky parfém Versace pour homme je skutočným majstrovským dielom medzi vôňami. Nemohol vyjsť z ruky nikoho iného ako mimoriadneho majstra parfuméra Alberta Morillasa. Každý parfum, ktorý vychádza z jeho ateliéru, je skutočným umeleckým dielom. Ako hovorí, parfum nie je len práca, je to skutočné kúzlo, kombinácia s vášňou a láskou k arómam. Parfém Versace por homme je kolekciou zážitkov, emócií a zážitkov naliatych do klasického flakónu, ktorý nenápadne obsahuje skutočnú cestu krajinou vôní. Dvojité sklo a modrý odtieň šťavy, zložený so striebornou čiapkou a znakom, je fantastická kombinácia, ktorá dodáva eleganciu a dobýva estetiku.

    Pánsky parfém Versace pour homme je vôňa práve pre vás. Osloboďte svoju myseľ, rozšírte si obzory a nebojte sa snívať. Všetko to môže byť vaše, len musíte cítiť.

    - Vrchná poznámka: pomarančový list, neroli, bergamot

    - Srdcová poznámka: cédrové drevo, šalvia, hyacint, pelargónie

    - Základná poznámka: pižmo, ambra, fazuľa tonka

    Versace pour Homme' je vôňa z roku 2008. Mimoriadne elegantné a sofistikované, pre mužov, ktorí si cenia módny štýl a triedu. Táto toaletná voda je mužským ekvivalentom značky Versace "Signature". Inšpiráciou pre dizajnérov týchto parfumov bola túžba vytvoriť jedinečnú kompozíciu, niečo úplne iné a originálne. "Versace pour Homme" je založený na ingredienciách zo Stredomoria. Táto vôňa je naozaj iná, dodáva dôveru a umožňuje mužovi realizovať svoje túžby. 

    Používatelia internetu tiež hľadali: pánsky parfum versace pour homme, parfum versace pour homme, parfum versace home, pánsky parfum versace pour homme, náhrada, ekvivalent, hommie, versace pour homme fragrantica, parfum versace medusa ..