Versace - Blue Jeans

    92,15 €
    Veľkosť
    • 75ml 92,15 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Talianske vibrácie

    Pocíťte atmosféru Talianskej riviéry a nechajte sa ponoriť do nezvyčajnej atmosféry ukrytej vo vôňach parfumu Versace Blue Jeans. Vôňa bola zložená s ohľadom na vás. Slobodný, nezávislý a plný nadšenia, vo svojom voľnom čase žiariaci v salónoch a jeho vzhľad a skutočný takt dobývajúci srdcia spoločníkov. Cíťte sa ako skutočný dobyvateľ a ovládnite svoj svet tým, že ho hodíte na kolená. Parfém Blue Jeans je dokonalá vôňa zložená pre všetkých, ktorí chcú cítiť dych leta aj v zime. Ponorte sa do tepla jedinečnej vône džínsov Versace Blue.

    Pre telo i dušu

    Keď premýšľate o modrých džínsoch Versace, je nemožné nevenovať pozornosť jedinečnej fľaši, v ktorej je ukrytá tajomná vôňa pre skutočných mužov. Talianska značka Versace sa vždy snaží kombinovať módu s umením av tomto prípade hovoríme o diele na najvyššej vizuálnej úrovni. Flakón parfumu Blue Jeans je kývnutím na vintage svet z hranice ér a dokonalým odkazom na samotné džínsy. Tvar obalu je inšpiráciou zo starých sýtených fliaš na nápoje v skle. Farba fľaše Versace Blue Jeans pripomína klasické džínsy a zlaté prvky dodávajú celku triedu a dokonale ho dopĺňajú jedinečným vzhľadom, ktorý priťahuje pohľady. Na vonnú kompozíciu ukrytú v tomto fantastickom sokolovi odpovedal Jean-Pierre Béthouart s neuveriteľným remeselným spracovaním a výnimočným talentom. Svoje vedomosti a skúsenosti vložil do vôní vychádzajúcich z jeho ateliéru. V súčasnosti sú mnohé z nich svetovými bestsellermi dobre známymi vo svete parfumérie.

    Získajte pozitívne vibrácie

    Vôňa parfumu Versace Blue Jeans je nezvyčajnou kombináciou sviežich vôní s výraznými tónmi vône, ktoré dodávajú mužnosť. Takáto kombinácia dáva celku jedinečný charakter, ktorý ukradol srdcia ľudí po celom svete. Vrchné tóny sú veľmi sviežou a aromatickou kombináciou citrusov so slovom kyslých vôní. Na začiatku dostávame vôňu bergamotu a citrónu z Amalfie, ktorej vôňa je ešte aromatickejšia ako iné odrody. Ďalej rozvíjajte vibračné tóny pomarančového kvetu a mandarínky, ktoré sú v rovnováhe s kyslosťou vďaka ľahkému a sladkému tónu. Srdcom parfumu Blue Jeans je korenisto-kvetinová kombinácia, ktorá dodáva celému letu podtón, pripomína sviatočné teplo, letnú sviežosť a sladkosť plynúcu z krásy prírody.Naše zmysly sú spočiatku zabalené do sladkosti a intenzity škorice a kardamónu, potom prejdeme k silne kvetinovej kombinácii, heliotropu, jazmínu a konvalinky, ktoré svojimi arómami dobývajú ľahký a svieži charakter vône. Doba, ktorú Versace Blue Jeans vydrží na pokožke, je určená fantasticky zloženým základom. Santalové drevo s charakteristickou vôňou v kombinácii s fazuľami tonka pripomínajúcimi škoricu a kardamón a intenzívne a ťažké pačuli v kombinácii so sladkou vanilkou je kvintesenciou mužnosti. O niečo ťažšie vône obsiahnuté v základni zaujmú svojimi vôňami, ktoré dopĺňajú ľahké a svieže tóny hlavy a srdca.

    Vráťte sa k výnimočnej talianskej dovolenke a pocíťte slobodu prúdiacu vo vašich žilách spolu s fantastickou vôňou Blue Jeans by Versace, vytvorenou pre spontánny a kreatívny charakter mužov dvadsiateho prvého storočia.

    - Vrchná poznámka: bergamot, citrón Amalfi, kvet pomarančovníka, mandarínkový pomaranč

    - Srdcová poznámka: škorica, heliotrop, jazmín, kardamón, konvalinky

    - Základná poznámka: santalové drevo, fazuľa tonka,

    Používatelia internetu tiež hľadali: Beyonce Blue Jeans, Blue Jeans On, Blue Jeans Perfume, Blue Jeans Versace, Chanel Blue Jeans, Versace Blue Jeans, Versace Blue Jeans Recenzie, Versace Jeans Perfume, Versace Perfume Jeans, Substitute, Versace Blue Jeans Fragrantica.