Versace - Eros

    109,90 €
    Veľkosť
    • 100ml 109,90 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Mytológia moderným spôsobom

    Parfém Versace Eros je ďalšou vôňou v mýtickom vesmíre inšpirovanou gréckou mytológiou. Tentoraz sa dom Versace rozhodol vzdať hold láske a vášni, ktorej bohom bol Eros. Kompozícia bola vytvorená tak, aby zdôraznila úplne inú stránku mužnosti, plnú vášne, zmyselnosti a túžby. Pretože to je muž, ktorý používa Versace Eros. Neobzrie sa späť, keď si všetky ženy pri pohľade na neho povzdychnú. S takou vôňou si môže byť istý, že okolo neho nikto ľahostajne neprejde. Z každej strany vyžaruje nádherné sebavedomie. Premeňte sa na skutočného boha, pocíťte v sebe volanie túžby a zamilujte sa do mnohých dám vďaka jedinečnej vôni parfumu Versace Eros.

    Abeceda túžby

    Kvintesencia lásky, vášne a bublajúcej túžby bola uzavretá v malej jedinečnej fľaštičke. Vôňa, inšpirovaná stredomorským podnebím, bola zdôraznená krásnou tyrkysovou fľašou, ktorej reliéfne sklo dodáva luxus. Zlaté prvky na čiapke alebo samotný podpis sú skutočnou kvintesenciou triedy a elegancie, ktoré navyše zdôrazňujú krásu a jedinečnosť parfumu Versace Eros. V logotype Versace sa nachádza medúza, ktorá je tiež inšpirovaná gréckou mytológiou. Takéto kombinácie sú dokonale realizovanou víziou dizajnérov, ktorým záleží na konzistentnosti imidžu značky. Za vytvorenie vône je zodpovedný Aurélien Guichard, ktorého možno nepochybne považovať za majstra parfuméra. Inšpiráciu čerpá z pozorovania. Ako hovorí, najlepšie parfumy sú tie, ktoré sú priamo prispôsobené potrebám mužov aj žien.

    Esencia plná mužnosti

    Hra emócií, úhľadne skrytá a prekypujúca mužnosť sú len niektoré pojmy, ktoré vám prídu na myseľ, keď sú naše zmysly zabalené do nezvyčajnej vône parfumu Versace Eros. Perfektne zložené ingrediencie spôsobili, že sa mnohí muži zamilovali bez opaku v mimoriadnom zložení vytvorenom tak, aby mu dodalo sebavedomie. Stredozemné more a spôsob života obyvateľov blízkych regiónov inšpirovali zmysluplnejších, aby začali ľahkými a ostrými arómami v kombinácii s jemnou sladkosťou. Vrchné tóny pozostávajú z mierne korenistej a stimulujúcej mäty zmiešanej s mierne sladkou vôňou zeleného jablka a kyslými tónmi citrónu.Dlhší kontakt s parfumami Eros tancuje na kožných akordoch intenzívne bylinného pelargónie v kombinácii s vôňou ambroxanu, považovanou za mimoriadne zmyselnú a zmyselnú, ako aj vanilkovou a škoricovou vôňou fazule tonka. Na zdôraznenie vášne a zvodného charakteru vône boli nasadené mimoriadne očarujúce základné tóny, ktoré nielen dokonale udržujú vôňu na tele, ale tiež dobývajú svieže a sladké tóny ukryté v erose parfumu. Multidimenzionálna základňa začína živým akordom madagaskarskej vanilky, ešte sladším a ešte intenzívnejším ako ostatné. Ďalej máme kombináciu dvoch druhov cédru - virgínie a atlasu, ktoré dávajú ťažkosti a vyváženie s inými arómami. Pracka pre celú zmes parfumov Versace Eros je korenistá a zemitá vetivera, ktorá časom získava sladkosť ako fialové kvety, ako aj intenzívny zelený a lesný dub.

    Ako pravý boh nosí parfum Versace Eros.

    - Vrchná poznámka: mäta, zelené jablko, citrón

    - Srdcová poznámka: fazuľa tonka, pelargónie, ambroxan

    - Základná poznámka: madagaskarská vanilka, vetiver, dub, virgínsky céder, atlas céder

    Eros by Versace je aromatická vôňa Fougere pre mužov. Eros bol uvedený na trh v roku 2012.