Thierry Mugler - A Men

    134,95 €
    Veľkosť
    • 100ml 134,95 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Otvorte svoje srdce... čo cítite?

    Thierry Mugler A Men je mužná vôňa, ktorej jedinečná parfémová kompozícia je poctou mužskej sile a skutočnej citlivosti vychádzajúcej priamo zo srdca. Skutočný hrdina sa nebojí prejaviť emócie, jeho autenticita zastrašuje ostatných a očaruje spoločnosť skutočnou krásou svojho charakteru. Muž Thierry Mugler je skutočný snílek, ktorý väčšinu svojho života trávi potulovaním sa s hlavou v oblakoch. Nebojí sa nahlas hovoriť o svojich snoch, dokonca aj o tých, ktoré sa ostatným môžu zdať abstraktné. Fantastická kombinácia vôní okolo vás šíri nadpozemskú auru, ktorá sa šíri aj na všetkých vo vašom okolí. Objavte v sebe hrdinu, pocíťte neuhasiteľné šťastie spolu s nádherne aromatickým parfémom A Men Thierry Mugler Mens.

    Pozrite sa do svojho vnútra... čo vidíte?

    Život je nekonečná baňa plná tajomstiev, záleží len na vás, koľko z nej vyťažíte. Muž je vízia mužnosti plná nesmiernej sily a mimoriadnej citlivosti, ktorá prekvapuje svojou intenzitou. Táto vôňa je ideálna na večerné prechádzky, významné príležitosti a chladnejšie večery. Nádherná kompozícia sa začína sviežo a osviežujúco. Trpký a mierne kyslastý bergamot, sa snúbi s nezvyčajnou vôňou levandule. Navyše vôňa levandule a koriandra, intenzívne voňajúca, iskrí na našej pokožke ako drobné ohníčky. Pikantnú, ale sviežu vôňu dodáva mäta pieporná. Pri dlhšom pôsobení vône A Men sa stretávame so zemitými a drevitými vôňami pačuli a atlaského cédra, ktoré podčiarkujú mužný charakter ťažšie tónovanej vône. Základ tohto nezvyčajného parfumu tvorí zmes aromatickej kávy, pižma pripomínajúceho parafínový styrax a fazule tonka, ktorej vôňa pripomína karamel v kombinácii s vanilkou. Takáto kompozícia je základom, ktorý rozhodne podčiarkuje výnimočnosť celku, ako aj výrazne predlžuje dobu jeho trvania na pokožke.

    Počúvajte svoje srdce... čo počujete?

    Odhodlanie a víťazstvo sú vlastnosti, ktoré driemu v každom človeku. Neohrozený hrdina, pripravený zraziť na kolená celý svet, citlivý na ubližovanie iným, plný tajomstva. Kontrastný charakter muža potrebuje dokonalý doplnok, aby dokonale odrážal všetko, čo je najlepšie. Za neobyčajnou kompozíciou pre mužov stojí Jacques Huclier, ktorý je považovaný za nepochybného majstra parfumérskeho umenia. Všetky jeho vône sú pravé a autentické. Dokonalosť čerpá z pozorovania, aby starostlivo vybral zmes vôní, ktorú si zamilujú davy. A Men je vôňa, ktorá je uzavretá v charakteristickom flakóne zdobenom modrou hviezdou. Matné čierne sklo dokonale dopĺňa intenzívnu modrú farbu a vytvára tak dokonalú kombináciu, ktorá bude ozdobou každej toaletky.

    Objavte v sebe hrdinu, uvoľnite dlho skrývané emócie. Môžete si byť istí, že vaše osobné kúzlo bude ešte očarujúcejšie ako doteraz. Cíťte sa výnimočne s nadpozemskou kombináciou vôní Thierry Mugler A Men.

    - Vrchné tóny: bergamot, levanduľa, koriander, mäta

    - Srdce: pačuli, atlasový céder,

    - Základ: káva, styrax, fazuľa tonka, pižmo

    Rovnako kontroverzná ako ženská vôňa pre mužov. Originálna, podobná línia vône ako ženská "Angel", ale s výraznejšou, korenistou, kadidlovou nôtou. 

    Používatelia internetu tiež hľadali: mugler menswear, thierry mugler mens, substitute, equivalent, angelo perfume, angela perfume.