Paco Rabanne Pure XS

    134,95 €
    Veľkosť
    • 100ml 134,95 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Tanečná túžba

    Po sále sa pohybuje oheň víriaci živým plameňom, ktorý vzbudzuje úctu. Všetky dámy venujú pozornosť len jemu, a keď sa ich pohľady aspoň na chvíľu skrížia, podlamujú sa im kolená a ich myseľ sa rozbúši. Tajomstvo, ktoré vyžaruje z jeho nonšalantnosti, je také ohromujúce, že by každý chcel zhodiť závoj nevypovedaných slov a zistiť, čo sa skrýva v jeho duši. Nebojí sa siahnuť si na svoje, nič pre neho nie je nemožné, keď dobýva tanečný parket spolu s vôňou parfumu XS Pure od Paco Rabanne. Je na vás, aby ste rozhodli, ako sa bude vyvíjať dnešný osud. Otvorte oči, čo vidíte?

    Čo vidíte?

    XS Čistý parfum, ktorý vám umožní vidieť viac a lepšie. Vidíte svet spoza ružových okuliarov, nepoznáte žiadne starosti ani obavy, pretože každá noc je iná a krajšia ako tá predchádzajúca. Všetky dámy sa na teba pozrú a vzdychnú, len čo sa objavíš na obzore, a je na tebe, aby si sa rozhodol, ktorá z nich ťa bude v tú noc sprevádzať. Muž, ktorý nosí parfum XS Pure, je sebavedomý a vyžaruje z každého zákutia jeho osobnosti. Je to skutočný alfa samec, z ktorého kvapká túžba a ktorý zvádza silou svojho charakteru. Nebojí sa o zajtrajšok, vie, že môže mať všetko, na čo si spomenie, pretože svet mu leží pri nohách a život je príliš krátky na to, aby sa trápil problémami. Bez ohľadu na všetko putuje s obrovskou energiou po cestách, ktoré mu určil osud. A to všetko je možné spolu s jedinečnou vôňou parfumu XS Pure plnou erotiky a nonšalancie.hlavové tóny začínajú ľahko tancujúcimi ohňami korenistých a zároveň energizujúcich vôní. Telo zahrievajúci zázvor sa spája s chrumkavým a mierne horkým grapefruitom, ktorý dokonale dopĺňa rovnako svieži a osviežujúci bergamot. Hlavové tóny parfému XS Pure uzatvára tymián s bylinkovou vôňou. Aby ešte viac posilnili predchádzajúce akordy a dodali celku silne erotický a zvodný charakter, rozhodli sa senzibilisti, ktorí pracovali na vytvorení parfumu XS Pure od Paco Rabanne, predstaviť iskrivé tóny srdca, ktoré spoznávame vďaka pulzujúcej sladkosti a šťavnatosti kombinácie vanilky a jablka. Tieto dve vône sa dokonale vyrovnávajú s korenistou vôňou škorice a výraznou a ťažšou vôňou kože.Aby sa srdcové tóny správne uzavreli, je v nich cítiť hrejivý a mierne ostrý, ale sladký likér. Základom parfumu XS Pure sa stali drevité vône, ako je céder, kašmírové drevo a drevité tóny. Do celku sa pridávala aj myrha, pačuli a cukor. Takáto kombinácia je zárukou úspešnej noci a úplne novej úrovne mužnosti. Nechajte sa unášať radosťou spolu s jedinečnou vôňou parfumu XS Pure od Paco Rabanne.

    Čisté zvádzanie

    Parfém XS Pure od Pacco Rabanne je pôžitok uzavretý v nadpozemskom flakóne, ktorý svojím tvarom aj povrchovou úpravou priťahuje pohľad a vyzýva k ďalšiemu skúmaniu. Hranatý flakón je nadpozemskou kombináciou číreho skla, ktoré plynule prechádza do čiernej farby nesúcej tajomstvo. Celok dopĺňa aj tmavomodrá farba pripomínajúca oblohu osvetlenú z lampiónov. Fľaštička je podpísaná zlatom, ktoré dodáva celkovej sofistikovanosti a zdôrazňuje exkluzivitu vône. O náplň sa postarali dve nadpozemsky talentované majsterky parfumérky Anne Flipo a Caroline Dumur, ktoré do nevšedného parfumu XS Pure pre Paco Rabanne vložili svoje skúsenosti a nesmiernu vášeň pre vône. Ich jedinečný prístup ku kompozícii im umožnil vybrať vône, ktoré zvýrazňujú vlastnosti skutočného zvodcu ako žiadne iné.

    - Vrchné tóny: zázvor, tymián, bergamot, grapefruit

    - Tóny srdca: vanilka, škorica, koža, likér, jablko

    - Základné tóny: céder, myrha, cukor, kašmírové drevo, pačuli, drevité tóny

    Používatelia internetu tiež hľadali: parfém xs, parfém xs, parfém xs, parfém xs pánsky, xs 100ml, parfém xs pánsky, náhrada, ekvivalent.