Paco Rabanne - Black Xs L'Exces

    118,25 €
    Veľkosť
    • 100ml 118,25 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Intrigy zakliate vo vôni

    Paco Rabanne Black Exces je úplne nový prístup k mužnosti, Paco Rabanne nikdy neprestáva prekvapovať a tentoraz sa rozhodol postarať o skutočných džentlmenov 21. storočia. Pokračovanie série XS je skutočnou explóziou vôní, takou sviežou a takou zmyselnou, že sa žiadny muž nemusí obávať nedostatku záujmu zo strany opačného pohlavia. Otvorte svoju myseľ, nechajte sa unášať emóciami zakliatymi v malej fľaštičke. Staňte sa hrdinom a skutočným dobyvateľom vďaka nadpozemskej kompozícii vôní, vybranej tak, aby vám otvorila všetky dvere. Svet je pre vás otvorený. Ste pripravení zistiť, čo pred vami skrýva tajomná sila?

    Tajná zbraň

    Každá žena sníva o mužovi, ktorý ju akoby zázrakom zbaví starostí a urobí každý deň krásnym, ktorý ju ochráni pred všetkým zlým na tomto svete, ktorý bude starostlivý a svojou láskavosťou si získa srdcia jej blízkych. Pod rúškom noci sa však zmení na skutočného zvodcu, ktorý rozpáli jej telo a zmysly útekom do krajiny zabudnutia. Je to skutočný dobyvateľ, ktorý vie, čo chce, a dokáže jej dať všetko. Taký je hrdina, ktorý si užíva silu parfumu Paco Rabanne Black Excess. Aby bolo všetko ešte skutočnejšie a výpovednejšie už na prvý pohľad, dizajnéri značky navrhli temný a mimoriadne tajomný flakón. Na jeho prednej strane sa nachádza lebka a všetky doplnky sú v bielej a striebornej farbe, aby sa zdôraznil mužný podtón celej kompozície. O vnútro a pekelné prevedenie vône Paco Rabanne Black Exces sa postaral Fabrice Pellegrin, ktorý si veľmi cení používanie prírodných ingrediencií. Rád experimentuje a všetky vône, ktoré vydáva vo svojom ateliéri, sú nadpozemskou kombináciou jeho bohatej povahy a vynikajúcich zručností, ktoré získal už v mladom veku.

    Čo obsahuje vôňa?

    Pánske vône sú veľmi často štandardnou konfiguráciou vôní, ktorá je ľahko rozpoznateľná na prvý pohľad. Paco Rabanne Black Excess je však úplne iná úroveň kombinácie vôní. Už prvé okamihy s Black XS L'Exces sú stretnutím s intenzívne osviežujúcimi, ale myseľ ovládajúcimi akordmi kyslého citróna a silnej a výraznej levandule. Ďalej sa rozvíjajú srdcové tóny Paco Rabanne Black Exces, ktoré sa nijako nelíšia od tónov hlavy. Na úvod nás čaká skutočný výlet na rajskú dovolenku, kde sa vlny rozbíjajú o skaly a piesok príjemne hreje naše bosé nohy. Hovoríme o použití morských vôní, ktoré celku dodávajú jedinečný charakter. Potom tu máme niečo mimoriadne prekvapivé, ťažké a dymové. Pre parfém Black XS L'Exces sa Fabrice Pellegrin rozhodol použiť chypre, korenistú vôňu, ktorá dodáva tajomstvo a pikantnosť. Základom pre celok je kombinácia, ktorá je celkom klasická, ale stále dosť zemitá. Pačuli a ambra dokonale podčiarkujú všetky predtým použité vône, aby zvíťazili svojou netradičnosťou a udržali vôňu Paco Rabanne Black Exces čo najdlhšie.

    Dovoľte si byť pánom okamihu a posuňte sa na novú úroveň mužnosti s fantastickou vôňou parfumu Paco Rabanne Black Excess. Ste pripravený dobyť?

    - Vrchné tóny: citrón, levanduľa

    - Srdcové tóny: morské arómy, cypriol,

    - Základné tóny: pačuli, ambra

    Vyhľadávali sa tiež: exces, l exces paco rabanne, paco rabanne black excess, paco rabanne black xs l exces recenzie, paco rabanne black xs pánske, paco rabanne l, paco rabanne l exces, xs black l exces, xs-l, náhrada, ekvivalent, black xs recenzie.