Paco Rabanne Ultraviolet Man

    132,17 €
    Veľkosť
    • 100ml 132,17 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Kozmická modernita

    Po kozmickom úspechu inovatívnej vône Ultraviolet pre ženy sa Paco Rabanne rozhodol ísť o krok ďalej a navrhol ďalšiu veľkolepú šťavu určenú mužom. Ultraviolet Man je rovnako exotická zmes, ktorá nás posúva na úplne novú úroveň. Nadpozemské vône sú manifestom modernosti pre ďalšie tisícročie. Nechajte sa uniesť hviezdnou energiou a spoločne s Ultraviolet Man dobývajte galaxie. Môžete si byť istí, že vás nikto neminie ľahostajne, keď sa okolo vás bude šíriť mimozemská energia.

    Dizajn hodný nového tisícročia

    Paco Rabanne je známy tým, že vytvára páry vôní, ktoré dokonale zvýraznia najlepšie vlastnosti jej aj jeho. Paco Rabanne, pripravený predstaviť kúzlo, ktoré vychádza z mystickej energie, sa rozhodol predstaviť vôňu Ultraviolet Man. Ide o nadpozemskú kombináciu, ktorá zvýrazní silu každého muža, vnikne do nej živý oheň vášne, ktorý zamotá hlavu nejednej žene. Zároveň je to tajomstvo zahalené nádychom nonšalantnosti, ktoré objaví len málokto. Je rozhodujúci, jeho pevnosť a rozhodnosť zastrašuje a vzbudzuje rešpekt. Neskrývaná temnota intriguje a šíri jedinečnú a zaujímavú auru, v ktorej chce byť každý. Takéto kúzlo sa deje vďaka jedinečnej kompozícii Ultraviolet Man začínajúcej aromatickým pižmom pripomínajúcim sladké a pastelové akordy, po ktorom na pokožke tancuje mäta, ktorá vďaka svojej ostrosti a sviežosti kontrastuje so sladkosťou a ťažkosťou pižma. Srdcové tóny Ultraviolet Man hrajú napriek svojej jednoduchosti skutočnú symfóniu. Pripomínajú drevité a korenisté tóny, vetiver je dôrazom na mužnosť a silu, ktoré sú tak dôležité pre definovanie charakteru celku. Základné tóny sú predovšetkým stretom s lesnými vôňami. Mach poskytuje mimoriadne jedinečný základ, ktorý dobieha nekonvenčnosť parfému Paco Rabanne Ultraviolet Man.

    Časová kapsula

    Medzi svetlom a tieňom sa zrodila jedinečná vôňa pre mužov Ultraviolet Man od Paco Rabanne. Návrhár sa rozhodol pre modernosť, ktorá si zaslúži jedinečný a netradičný prístup ku kompozícii. Aby teda Paco Rabanne čo najlepšie vystihol ducha Ultraviolet Man, najal jedného z najtalentovanejších majstrov parfumérskeho umenia, ktorý spolupracoval s najväčšími módnymi domami na celom svete. Jacquese Cavallier je senzibil, ktorý sa inšpiruje najmä krásou prírody a ročných období. Miluje kvetinové a drevité vône, preto sa v jeho vôňach spája sila zeme so silou prírody. Keď v jeho ateliéri vznikal pánsky parfém Ultraviolet, prešiel dlhým procesom výberu akordov, ktoré by dokonale odrážali skutočnú vesmírnu energiu a mužskú silu v jednom. Jacques Cavallier sa pri kombinovaní vôní rozhodol pre minimalizmus, čo umožnilo dosiahnuť dokonalú kombináciu. A celá Ultraviolet Man je uzavretá v krásnom a jedinečnom flakóne v tvare tuby, ktorý môže pripomínať aj časovú kapsulu. Fialovú farbu dopĺňa striebro, ktoré dodáva vôni luxusný nádych.

    Pocíťte vesmírnu energiu, nechajte sa viesť galaxiami a vystúpte do výšin svojho potenciálu s energizujúcou zmesou vôní Ultraviolet Man od Pacco Rabanne vytvorenou len pre vás.

    - Vrchné tóny: pižmo, mäta

    - Srdcové tóny: vetiver

    - Základné tóny: mach

    Používatelia internetu tiež hľadali: Pacco Rabanne Ultraviolet Man recenzia, Ultraviolet Man, Pacco Rabanne Ultraviolet Man, Ultraviolet Man, pánsky parfém Ultraviolet, náhrada, ekvivalent.