Paco Rabanne - Invictus

    134,95 €
    Veľkosť
    • 100ml 134,95 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Neporaziteľný

    Paco Rabanne nastavuje latku vysoko, predstavuje svetu fenomenálny nový parfém Invictus pre mužov, ktorý ako žiadny iný ukazuje neporaziteľného muža. Ktorý muž nesníval o tom, že bude stáť v aréne, kde dav skanduje jeho meno a hneď ako sa objaví, stáva sa objektom túžby. Jeho sile nikto neodolá, pohľadom zvádza a zastrašuje. Oponu tajomstva poodhalia len výnimočne odvážni. Pamätajte však, že zdanie klame, keď sa ho odvážite stretnúť, ukáže sa, že je dušou večierka, vždy v centre diania, pripravený rozbehnúť párty.

    Skutočná trofej

    Ide o krok ďalej, aby ešte viac zdôraznil mužnosť vyžarujúcu z nadpozemskej kompozície vône, Paco Rabanne a jeho dizajnéri vytvorili flakón, ktorý dokonale odráža myšlienky skryté v posolstve vône Invictus. Tvar flakónu pripomína skutočnú trofej, ktorá patrí len jemu - odvážnemu, odhodlanému a pripravenému víťazovi. Strieborné prvky skvele dopĺňajú priehľadné sklo, ktoré prezentuje modrú farbu šťavy. Táto farebná kombinácia je kvintesenciou exkluzivity, odvahy a sily vyžarujúcej z projektu. Za nadpozemskou vôňou parfumu Invictus stoja štyria výnimoční parfuméri, ktorí dokonale pochopili myšlienku Paco Rabanne a vliali všetku svoju vášeň a energiu do parfumu Invictus, aby čo najlepšie odrážal charakter kompozície. Anne Flipo, Dominique Ropion, Veronique Nyberg a Olivier Polge vybrali tie najlepšie ingrediencie, ktoré vyvažujú skutočnú silu a energiu a zdôrazňujú mužnosť a skrytú krásu postavy.

    Hrdina oblečený vo víťazstve

    Ako všetci vieme, každý športovec má nadpozemsky silný charakter, ktorý sa veľmi často označuje ako dokonalý. Je to bojovník, ktorý sa nevzdáva, keď mu niečo stojí v ceste k úspechu, je tiež skutočným nadšencom, ktorý k veciam, ktoré robí, pristupuje s veľkou láskou. Je mimoriadne čestný a férový, čo mnohých konkurentov určite zastrašuje. Poctou zvodcovi, ktorý sa skrýva pod kabátom hrdinu, je aj parfém Invictus Paco Rabanne. Každá žena hlasno vzdychne pri pohľade naňho, keď hrdo kráča izbou so vztýčenou hlavou a nonšalantným pohľadom zmetá dámy. Parfém Invictus je už pri prvom kontakte s pokožkou skutočným výbuchom sladkosti a sviežosti. Morské arómy obsiahnuté vo vrchných tónoch parfumu Invictus sú osviežením a sviežosťou, ktorá ráno dodáva energiu ako morský vánok. Navyše kombinácia sviežeho vánku s nádychom sladkosti a exotiky prúdiacej z aromatickej mandarínky dokonale zdôrazňuje pútavý charakter víťaza Paco Rabanne Invictus. Srdce sa otvára dosť pomaly, no jasne ukazuje silu a mužnosť kompozície. Naše zmysly tancujú s bylinkovou a štipľavou vôňou bobkového listu vyváženou intenzívnou, ale púdrovou arómou jazmínu. Základom celého mixu sú drevité a ťažké tóny. Na úvod sa zahalíme do charakteristickej vône jantáru dobýjajúcej morské akordy hlavy. Drevité tóny guajakového dreva v kombinácii s dubovým machom sú skutočnou cestou do neznáma, divokej a mužnej povahy. Nakoniec, kvintesenciou parfumu Invictus je pačuli, so sladkou arómou pripomínajúcou kadidlo.

    Pocíťte silu víťazstva, dobyjte výšiny a zložte celý svet na kolená s nadpozemskou vôňou vytvorenou len pre vás. Parfém Invictus je kvintesenciou mužnosti, ktorá je pripravená vás kedykoľvek sprevádzať.

    - vrchné tóny: mandarínka, morské tóny,

    - Srdce: jazmín, bobkový list

    - Základ: ambra, guajakové drevo, dubový mach, pačuli

    Používatelia internetu tiež hľadali: paco rabanne invictus david beckham, paco rabanne invictus parfum, paco rabanne invictus parfuméria, paco rabanne invictus parfum, invictus parfum, paco rabanne invictus parfém, invictus parfém, invictus parfém paco rabanne, paco rabanne parfém invictus invictus , náhradník , náhradník.