Givenchy - Gentlemen Only

    232,62 €
    Veľkosť
    • 150ml 232,62 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Sofistikovaná mužnosť

    Givenchy sa tentoraz zameriava na mužov. Práve pre nich pripravil fantastickú kompozíciu, ktorá tentoraz nestavia silu na piedestál, ale skutočnú triedu a eleganciu. Dokonalá zmes vôní Givenchy Only Gentlemen je poctou všetkým pánom na celom svete, ktorí potrebujú dokonalého spoločníka, ktorý by doplnil ich štýl a zvýraznil všetky tie vlastnosti, ktoré nemusia byť na prvý pohľad zjavné. Ste pripravení zamotať hlavu nejednej žene? Givenchy Only Gentlemen je dokonalá kompozícia na nosenie počas významných príležitostí, ale aj na každodenné zdôraznenie vášho fantastického štýlu. Nechajte sa uniesť silou vôní a ukážte svetu, že nielen sila je príťažlivá.

    Perfektne sa hodí

    Perfektne sa hodí. Givenchy Only Gentlemen sa dokonale hodí ku každej mužnej postave, aby z nej vyzdvihol to najlepšie. Akonáhle sa objavíte v spoločnosti nadpozemskej vône Givenchy, môžete si byť istí, že sa hneď od začiatku stanete objektom túžby všetkých žien. Trieda a elegancia, ktoré z vás vyžarujú pri každom geste, zastrašujú a nadchýnajú fascinujúce davy. Nikto neodolá vášmu šarmu. Svet vám leží pri nohách. So vztýčenou hlavou prechádzajte po cestách, ktoré sú napísané jedinečnými príbehmi. Zbierajte skúsenosti a budujte si portfólio. Nie je to fantastické? Váš príbeh je napísaný vo farbách a necháva šedú nudnú realitu ďaleko za sebou. Parfém Givenchy Gentlemen Only je nadpozemská kompozícia, ktorá začína korenistou a fascinujúcou vôňou ružového korenia.Ďalej osviežujúci bergamot a zelená mandarínka dokonale zvýrazňujú novú energiu mužnosti. Brezové lístky a muškátový oriešok dodávajú hlave výnimočnú hĺbku a nevtieravý charakter. Srdce Givenchy Only Gentlemen je skutočnou symfóniou akordov. Charakteristické elemi sa dokonale snúbi s mimoriadne krásnou vôňou fialkových listov. Ďalej sa rozvíja vôňa nezvyčajnej kombinácie vetiveru, cédru a sladkého pačuli. Vďaka tejto kombinácii je mimoriadne viditeľná klasickosť a elegancia celej kompozície. Základné tóny vône Givenchy Only Gentlemen sú veľmi minimalistickou kombináciou, ale zároveň mimoriadne hlbokou a ťažkou, čo výrazne ovplyvňuje vnímanie vône Givenchy Only Gentlemen. Dymové kadidlo sa snúbilo s mnohotvárnym a mierne sladkým pižmom, čo dodalo celku zaujímavý podtón.

    Nadpozemský svet značky Givenchy

    Givenchy Only Gentlemen je kompozícia, ktorá vznikla pod dohľadom výnimočne talentovaného parfuméra. Jean Jacques sa v tejto vôni snažil zviditeľniť úplne nový aspekt mužnosti. Nesústredil sa na svalovú hmotu. Tentoraz sa rozhodol zdôrazniť silu charakteru, dokonalé spôsoby a vznešený zmysel pre štýl. Eleganciu a triedu, ktoré vyžarujú z kombinácie ingrediencií, dokonale podčiarkuje klasické, ale mimoriadne krásne balenie. Celok do seba takmer dokonale zapadá a svojím vzhľadom nabáda mať v zbierke Givenchy Only Gentlemen. Každý muž, ktorý sa ponorí do nadpozemskej zmesi vôní Givenchy Only Gentlemen, znovu objaví radosť zo života.

    Givenchy Only Gentlemen je fantastický spoločník na každodenné potulky a zároveň dokonalé zvýraznenie výnimočného okamihu. Dajte o sebe vedieť z úplne novej stránky s Givenchy Only Gentlemen.

    - Vrchné tóny: ružové korenie, zelená mandarínka, brezový list, muškátový oriešok, bergamot

    - Srdcové tóny: vetiver, céder, pačuli, lístky fialky, elemi

    - Základné tóny: kadidlo, pižmo

    Používatelia internetu tiež hľadali: dolce gabbana gentlemen, gentlemen only givenchy reviews, givenchy gentlemen only reviews, givenchy gentlemen only, givenchy gentlemen only parfum, givenchy gentlemen only parfum, givenchy gentlemen only parfum, givenchy gentlemen only parfum pre mužov, náhrada, ekvivalent, givenchy gentlemen only givenchy .