Francúzske parfémy č. 747

    Inšpirované Tom Ford Bitter Peach (UNISEX)
    7,90 €
    Kolekcia
    Verzia
    Veľkosť
    • 33ml 7,90 €
    • 60ml % 10,60 €
    • 104ml % 12,40 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Neobmedzená túžba

    Efektívne rozpálite zmysly svoje i polovičky s naším francúzskym parfumom číslo 747. Parfumy inšpirované Tom Ford Bitter Peach (UNISEX) dokonale zvýraznia vaše prednosti, takže nikto okolo vás nebude môcť ľahostajne prejsť. Získajte s nami ten najlepší darček a vyberte si tieto parížske parfumy, ktoré sa na trhu vyznačujú neskutočnou výdržou. Len jedno streknutie stačí na to, aby nezvyčajné a mnohými žiadané zloženie vôní zostalo na vašej pokožke po mnoho hodín. Vsaďte na kvalitu a dôverujte našej značke ... sme presvedčení, že splníme všetky vaše očakávania!

    Návyková sila

    Môžete sa stať osobou, ktorú chce vo vašom živote každý, tak nečakajte – prejdite smerom k realizácii svojich vlastných túžob, ktoré na vás čakajú. S tým všetkým vám pomôže naša náhrada Tom Ford Bitter Peach (UNISEX). Ekvivalent značkových parfumov sa verne stotožňuje s ich orientálno-vanilkovým charakterom, preto si ho ochotne vyberajú ženy aj muži všetkých vekových kategórií. Tieto francúzske liate parfumy sú tiež skvelým nápadom na elegantný darček pre milovanú osobu! Darujte jej náhradu luxusu a bohatstva v podobe nášho flakónu parfému, ktorý vám určite zmení život k lepšiemu!

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: broskyňa, krvavý pomaranč, kardamón a heliotrop

    Srdce: rum, koňak, davana a jazmín

    Základ: list indonézskeho pačuli, vanilka, santalové drevo, fazuľa tonka, kašmírové drevo, benzoín, styrax, labdanum a vetiver