Ferrari - Red

    81,88 €
    Veľkosť
    • 125ml 81,88 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Nová energia

    pripravený? ty lietaš. Nová energia, úplne nová atmosféra a fantastické emócie, ktoré vás sprevádzajú každý deň. Keď roztiahnete krídla, vznesiete sa do výšin svojich schopností. Čakáte, kým vám vietor naplní plachty? Ferrari Red je presne to, čo potrebujete, aby ste sa ešte raz zamilovali do života a nazbierali hŕstky všetkého, čo chcete. Ako sa hovorilo? Keď ti život dá citróny, urob limonádu. Parfémy Ferrari budú ideálne pre všetkých, ktorí očakávajú dokonalého spoločníka, ktorý dobehne svoje fantázie a vyrovná sa neustálemu zhonu. Je to úplne nová energia potrebná na plnenie snov a realizáciu plánov. Nenechajte sa strhnúť monotónnosťou. Ste pripravení ísť do pretekov za svojimi snami?

    Nápadná mužnosť

    Chcete bežať vpred bez toho, aby ste sa pozerali na ostatných? Potrebujete kamaráta, ktorý vás dobehne na úteku a bude vždy tam, kde ho potrebujete? Ferrari Red je vôňa, ktorá nielen doplní váš život pridaním žiarivého šarmu. Je to tiež fantastický mix, ktorý vám dodá energiu vždy, keď nastanú chvíľky pochybností. Červený muž Ferrari je tiež skutočným zvodcom. Vždy, keď prekročí prah, vždy sa okolo neho zhromaždí kruh žien, ktoré pri pohľade naňho vzdychajú. A on? Tajomstvo plné nevyslovených slov, pútavých v každom geste. Ferrari Red je úplne nový pohľad na mužnosť. Sila nie je jediná vec, ktorá sa počíta. V prvom rade veľa pozitívnej energie, veľa motivácie a sily charakteru. Toto sú hodnoty, ktoré nezvyčajné zloženie prejavuje od samého začiatku. Vrchné tóny sa otvárajú fantastickou arómou levandule, ktorá sa dokonale spája s korenistou a osviežujúcou mätou.Crisp Amalfi citrón sa mimoriadne dobre dopĺňa spolu s aromatickou a šťavnatou mandarínkou. Tóny srdca začínajú fenomenálnou a fascinujúcou vôňou pelargónie. Potom sa začína cesta plná akordov čaju a korenia, pridávania korenia. Základ vône Ferrari Red je nadpozemsky rafinovaný. Guajakové drevo je fenomenálny základ, ku ktorému je pripojená viacrozmerná fazuľa tonka. Virginský céder a mimoriadna ambra dodávajú celému charakteru hĺbku a novú sviežu energiu.

    Klasický moderný

    Ferrari Red je vôňa, ktorá bola vytvorená pod drobnohľadom mimoriadne talentovaných parfumérov, ktorí pochopili myšlienky slobody, sily a mužnosti a ponúkli všetkým mužom zmes, ktorá nielenže dáva krídla, ale aj povznáša ducha a vracia lásku k životu. Inšpiráciu čerpali z ľudí a prostredia. Svet a všetko, čo ukrýva, bolo mimoriadne cenné aj pre vznik vône Ferrari Red. Celok je uzavretý v klasickom a elegantnom flakóne, ktorý dokonale odráža luxus a charizmu celej vône. Muži, ktorí sa ponoria do náručia vône Ferrari Red, sa môžu spoľahnúť na novú a sviežu energiu, ktorá ich vynesie na vrchol a vynesie nad oblaky.

    Pocíťte skutočnú energiu prúdiacu z vôní obsiahnutých v parfume Ferrari Red a zahrejte svoje zmysly. Sila mužnosti spočíva v sviežej energii.

    - Hlavné tóny: levanduľa, citrón Amalfi, mandarínka, mäta

    - Srdce: pelargónie, rozmarín, čaj, korenie,

    - Základ: guajakové drevo, pižmo, virgínsky céder, ambra, fazuľa tonka

    Scuderia Ferrari od Ferrari je vôňa pre mužov. Scuderia Ferrari bola uvedená na trh v roku 2010.

    Používatelia internetu tiež hľadali: červené ferrari, červené ferrari, parfum ferrari, vôňu ferrari, parfum ferrari, parfum ferrari, parfum ferrari červený, recenzie na parfum ferrari, náhrada, ekvivalent, recenzie na ferrari, scuderia ferrari extreme.