YSL - Black Opium Nuit Blanche 2016

    123,82 €
    Veľkosť
    • 50ml 123,82 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Ťahací efekt

    Ako to, že bez ohľadu na to, ako veľmi sa vám nechce, vždy sa ocitnete v centre každej situácie? Noc pre teba nikdy nekončí. Trendy udávate vy a pojem nuda je vám určite úplne cudzí. Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche je poctou nerušenej spontánnosti, ktorá v spojení s tajomnosťou a podmanivou krásou láka davy. Nenechajte sa uzavrieť do strnulých vzorcov spoločenských noriem, ukážte svetu, že vaše sny sa môžu stať skutočnosťou. Zažiarte odvahou, inšpirujte vášňou pre život. So vztýčenou hlavou prejdite životom spolu s mimoriadnym zložením Black Opium Nuit en Blanche od Yves Saint Laurent.

    Prebuďte svoj spiaci temperament

    Aby dokonale doplnili výbušný charakter ženského temperamentu Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc a Oliviera Crespa, dbali na to, aby zmes vôní obsahovala tie najjedinečnejšie ingrediencie. Prvé akordy udierajúce do našich zmyslov sú kombináciou ryže, ktorej prekvapivá vôňa môže pripomínať oriešky, spolu s ostrými akordmi burbounského korenia dodáva pikantnosť, zdôrazňujúcu ženské prednosti. Vrchné tóny sú tiež neprehliadnuteľné vôňou anízu, ktorého sladká vôňa šíri nádhernú auru, vďaka ktorej si ho zamilujú davy. Senseliers sa postarali aj o jedinečnosť srdcových tónov Black Opium Nuit Blanche. Nezvyčajná zmes sviežej, citrusovo sladkej vône pomarančových kvetov v kombinácii s kávou vytvára vysoko energizujúcu kombináciu, ktorá odráža predstavy Yvesa Saint Laurenta o žene nosiacej Nuit Blanche. Srdce dopĺňa jemná púdrová pivónia zvýrazňujúca ženskosť a koriander s teplou, jemne orieškovou arómou, navodzujúcou pocit bezpečia a detskej slobody. Aby ste si vôňu Black Opium Nuit Blanche užili čo najdlhšie, bola použitá nezvyčajná kombinácia základných tónov. Santalové drevo v kombinácii so sladkou vanilkou je kontrastnou kombináciou, ktorá dokonale ukazuje ženskú všestrannosť. Potom sa stretneme s vôňou mlieka a karamelu, ktoré v kombinácii prebúdzajú fantáziu, zdôrazňujúcu sladkú a nevinnú povahu ženy, ktorá v sebe skrýva skutočnú tikajúcu bombu. Celé to uzatvára vôňa bieleho pižma, ktorá kompozíciu dotvára, fixuje jej vôňu na pokožke.

    Vôňa Black Opium Nuit Blanche, vytvorená pod dohľadom fantastických parfumérov, je dokonalou kombináciou pre večerné výlety a špeciálne príležitosti, ktoré si vyžadujú mimoriadny doplnok k stylingu. Žena YSL srší eleganciou a triedou a vďaka svojmu vzhľadu sa prispôsobí každej situácii, často vzbudzuje kontroverzie. Vždy tam, kde sa veľa deje. Nenechajte si ujsť tie najkrajšie chvíle, nechajte sa unášať spontánnosťou s Black Opium Nuit Blanche.

    - Vrchné tóny: ryža, bourbonské korenie, aníz

    - Srdce: pomarančový kvet, káva, pivónia, koriander

    - Základ: vanilka, santalové drevo, biele pižmo, karamel, mlieko

    Black Opium Nuit Blanche od Yves Saint Laurent je orientálna vanilková vôňa pre ženy. Vydané v roku 2016

    Používatelia internetu tiež hľadali: nuit blanche, nuit en blanche, náhrada, ekvivalent.