Thierry Mugler - Angel Elixir

    149,00 €
    Veľkosť
    • 50ml 149,00 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Mugler Angel Elixir je mimoriadne podmanivý parfém s kvetinovo-drevito-smaragdovou kompozíciou pre výnimočné ženy. Jedinečné tóny tohto elixíru z neho robia jedinečný zážitok z vône. Angel Elixir, uvedený na trh v roku 2023, je vzrušujúcou novinkou značky Mugler, ktorú vytvorili talentované parfumérky Domitille Michalon Bertier a Anne Flipo.

    Vedúcou nótou vône je ružové korenie, ktoré otvára dvere do hviezdnych priestorov. Srdcom parfumu je jemná kombinácia jazmínu, ylang-ylang, santalového dreva a kvetu pomarančovníka, ktorá dodáva kompozícii svieži a kvetinovo-mliečny nádych. Záver vône je prekvapivo hlboký, s dominantnými tónmi bourbonskej vanilky a intenzívneho jantáru Xtreme, ktorý vás zahalí do zvodnej vanilkovej hmly.

    Angel Elixir nie je len vôňa, je prejavom ženskej sily, odvahy a energie. Plniteľný flakón zaujme ikonickým dizajnom v podobe päťcípej tmavomodrej hviezdy. Každá kvapka tohto elixíru je vyhlásením, že na nebi parfumov sa zrodila nová hviezda. Povzneste sa nad pozemské hranice, prekonajte gravitáciu a dajte svetu najavo, že ste ako hviezda na oblohe.

    Skupiny vôní: kvetinová, drevitá, gurmánska

    Nóty vône:

    Vrchné tóny: ružové korenie

    Srdcové tóny: pomarančový kvet, jazmín, ylang-ylang, santalové drevo

    Základné tóny: bourbonská vanilka, jantár Xtreme™