Puma – Puma Woman 2002r (Szara)

    70,94 €
    Veľkosť
    • 50ml 70,94 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Načerpajte energiu

    Mládež má svoje pravidlá, preto, aby Puma udržala krok s neutíchajúcou energiou, vytvorila parfum Puma Woman, ktorý je ako stvorený pre ženy, ktoré milujú tráviť čas aktívne. Nenechá sa zastaviť, neustále prichádza s novými aktivitami, ktoré počas dňa vykonáva s veľkou radosťou. Nestráca čas ani spánkom, po večeroch žiari v salónoch, spoločnosť očarí svojou triedou a šarmom. Je to poriadna koketa, žiaden muž okolo nej neprejde ľahostajne. Toto všetko môže byť o vás. Stačí len jedno ponorenie do energizujúcej vône Puma Woman.

    Divoké potešenie

    Žena, pre ktorú bola vôňa Puma Woman vytvorená, je milovníčkou a nadšenkyňou športu a aktívneho životného štýlu. Jej každodenný život pozostáva z večných výziev, ktoré ju ženú do akcie. Neznáša nudu, vždy je v centre diania. Jej pozitívne vibrácie sú stále cítiť z diaľky. Nikto nemôže odolať pozitívnej energii, ktorá ho obklopuje. Prvým stretnutím s vôňou sú upokojujúce a jemné arómy zeleného čaju. Potom nás zahalí osviežujúca vôňa kyslastého ružového grapefruitu, ktorú dopĺňa sladká vôňa jabloňového kvetu. Takýto začiatok je nadpozemskou dávkou energie, ktorá dokonale podčiarkne výbušnú povahu každej ženy. Srdce je určite kývnutím na ženskosť. Kvetinové arómy začínajú tónmi konvalinky, ktorá dodáva celej kompozícii jemnosť a ľahkosť. Puma Woman je tiež kombináciou jazmínu a bielej fialky, vďaka čomu máme dokonalý kontrast s energizujúcou hlavou. Aby nás vôňa sprevádzala čo najdlhšie, je Puma Woman založená na drevitej a jemne zemitej vôni dubového machu, ktorú dopĺňa charakteristická vôňa cédra a santalového dreva.

    Výbuch radosti

    Puma Woman bola vytvorená, aby dobehla modernú ženu, ktorú možno čoraz častejšie nazvať skutočnou aktivistkou. Nielen spoločensky angažovaná, ale aj odhodlaná viesť svoj život vždy tým správnym smerom. Nebojí sa výziev, žiadna prekážka jej nerobí problém. Takéto hodnoty prostredníctvom dokonalého zloženia prenášajú výnimoční parfuméri, ktorí stoja za vôňou Puma Woman. Celok podčiarkuje minimalistický a monotematický flakón, ktorého sivá farba odráža triedu a eleganciu celej kompozície.

    Cítiť v sebe skutočného bojovníka, odtrhnúť sa od reality a postaviť sa novým výzvam. Nebojte sa mieriť vysoko a nakazte každého svojím optimizmom spolu so sopkou energie ukrytou v Puma Woman.

    - Hlavné tóny: Zelený čaj Jablkový kvet Ružový grapefruit

    - Srdce: Konvalinka jazmínová biela fialka

    - Základ: Cédrové santalové drevo z dubového machu

    Používatelia internetu tiež hľadali: puma grey parfém, puma grey dámsky parfém, puma woman, náhrada, ekvivalent.