Creed - Aventus

    360,36 €
    Veľkosť
    • 50ml 360,36 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    V mene princípu

    Tradícia zmiešaná s modernosťou, klasické staromódne remeslo v kombinácii s modernými vôňami starostlivo vybranými počas hodín strávených v ateliéri. To je parfém Aventus by Creed, vytvorený pre mužov, ktorí sú v mene dobrodružstva pripravení na všetko. Sila, energia a odvaha, ale aj pokoj, vyrovnanosť a veľká motivácia, to všetko inšpirovalo značku Creed k vytvoreniu vône, ktorá je doplnkom každodenného života a zároveň fenomenálnou cestou do neznáma. Vôňa bola inšpirovaná fascinujúcou historickou osobnosťou. Napoleon Bonaparte disponoval mimoriadnou vášňou, ako aj nesmiernou silou a bojovým duchom. Vďaka týmto vlastnostiam chce Aventus by Creed presvedčiť mužov, aby išli za svojimi cieľmi s obrovskou motiváciou.

    Vášnivý kontrast

    Každý muž si zaslúži cítiť sa výnimočne, a preto zakladatelia značky Creed vyšli tejto potrebe v ústrety a ponúkli mužom na celom svete výnimočnú kompozíciu, ktorá poteší už pri prvom stretnutí. Aký je muž, ktorý nosí Aventus Creed? Je každodenným hrdinom a zároveň intrigánom každého piatkového večera. Oči sú vždy upreté na neho. Nebojí sa výziev, vie, ako pristupovať ku každej situácii s veľkou dôvtipnosťou, aby dosiahol svoj cieľ. Jeho zmyselný úsmev dostáva všetky dámy do kolien a jeho fantastická energia si podmaňuje dav. Odvaha a sila, ktoré vyžarujú z jeho postoja, zapôsobia na každého, koho na svojej ceste stretne. Pre neho nie je dôležitá minulosť, ani si nerobí starosti s budúcnosťou. Tu a teraz. Spontánnosť zmiešaná s pokojom, sila zmiešaná so zraniteľnosťou a energia plná pokoja. Taký je nositeľ značky Aventus by Creed.Hlavové tóny začínajú fenomenálne sviežou a osviežujúcou vôňou bergamotu, po ktorej nasleduje vôňa čiernych ríbezlí, ktoré vďaka svojej trpkejšej povahe dokonale vyvažujú sladkosť a šťavnatosť ananásu a jablka. Ďalej sa na pokožke roztancujú srdcové tóny ako drobné ohníčky, vďaka ktorým je celá kompozícia o niečo intenzívnejšia a exotickejšia, čím zaujme a podčiarkne charakter mužnej vône Aventus by Creed. Spočiatku dokonale vnímateľná kombinácia klasickej ruže s marockým jazmínom dodáva vôni jemnosť a eleganciu. Potom však pocítime niečo silnejšie. Breza spolu s pačuli poskytujú dokonalý úvod k tvrdým a ťažkým základným tónom. Intenzívne pižmo spolu s dubovým machom a jantárom dobiehajú silu a moc vône parfému Aventus. Záverečnou, takzvanou čerešničkou na torte je vanilka, ktorá dodáva celkovej vôni nečakanú sladkosť a o niečo silnejší charakter. Vôňa Aventus by Creed je ideálna na večerné stretnutia aj na každodenný boj, teraz si môžete fenomenálnu vôňu užívať každý deň bez ohľadu na situáciu. Môžete si byť istí, že všetko, čo budete robiť, bude ešte výnimočnejšie vďaka fenomenálnej vôni parfému Aventus.

    Ako otec ako syn

    Aventus od spoločnosti Creed je návrh, ktorý vyšiel z majstrovských rúk otca a syna. Dvaja fantastickí muži sa skláňajú pred príslušníkmi rovnakého pohlavia a vďaka dokonalému pochopeniu potrieb toho druhého prinášajú vôňu tak magicky jedinečnú, že si získava srdcia davov po celom svete. Celá vôňa Aventus by Creed je navyše uzavretá v mimoriadne krásnom flakóne, ktorý nielenže podčiarkuje eleganciu a bohatosť vône, ale aj zaujme a priťahuje pohľad.

    Nóty vône:

    - Vrchné tóny: bergamot, čierne ríbezle, ananás, jablko,

    - Srdcové tóny: pačuli, ruža, marocký jazmín, breza,

    - Základné tóny: pižmo, dubový mach, vanilka, ambra,

    Aventus od značky Creed je chyprovo-ovocný parfém pre mužov. Aventus bol vydaný v roku 2010. 

    Používatelia internetu hľadali aj: aventus, aventus by creed, aventus creed, aventus eau de parfum, aventus parfum, aventus parfum, creed aventus parfum, náhrada, ekvivalent, creed aventus fragrantica.