Cerruti - 1881

    70,94 €
    Veľkosť
    • 100ml 70,94 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Spresnenie

    Rovnako ako dotyk jemného hodvábu, fantastickú parfumovanú vodu Cerruti tak ocenili ženy z celého sveta. Táto fenomenálna vôňa umožnila ženám ukázať svoj vycibrený vkus a nadpriemernú jemnosť s plným vedomím. Cerruti 1881 bol vytvorený pre najnáročnejších zákazníkov, ktorí si bez akýchkoľvek pochybností cenia triedu, eleganciu a luxus. To je vôňa Cerruti 1881, ktorá sa dotýka všetkých sfér ženskosti a zároveň zdôrazňuje dievčenskosť a mimoriadnu triedu vyžarujúcu z každého pohybu. Zamilujte sa do kvetinových vôní, vyžarujte energiu, ktorú vám budú davy závidieť. Vidíš? Cítiš? počuješ? Je to tvoje srdce, ktoré opäť ožíva.

    Výnimočná kvalita

    Príbeh ženy nemožno obsiahnuť v jednom zväzku. Mimoriadne pútavá postava, plná svojského charakteru, neobmedzenej jemnosti a ženskosti, taká krásna a odvážna, že jej je ťažké odolať. Cerruti miluje ženy, miluje ich odlišnosť, štýl a charakter, a preto si tentoraz vybrala vôňu, ktorú si zamilujú všetci milovníci luxusu, elegancie a triedy. Pretože ktorá žena nemá rada kvalitné výrobky? Nič nepoteší ako fantasticky zložená vôňa, ktorá zdôrazňuje prednosti a zároveň je spojená s bohatstvom a eleganciou. Teraz sa aj vy môžete cítiť exkluzívne s vôňou Cerruti 1881, ktorá splnila očakávania a stala sa jednou z najobľúbenejších vôní na svete. Aká je žena Cerruti 1881? Je to odhodlaná a otvorená povaha s úprimným úsmevom a dobrou energiou. Stará sa o seba s vášňou a vždy vie, čo patrí k najnovším trendom. Miluje vyzerať dobre a reprezentuje triedu a eleganciu nielen vzhľadom, ale aj správaním. To všetko sa môže týkať aj vás, takže stačí zvýrazniť to najlepšie, čo je vo vás, a zamilovať sa do fantastickej vône Cerruti 1881, ktorej vrchné tóny začínajú sviežimi, kvetinovými arómami. Klasickú ružu v kombinácii so svetlou fialkou, jemnou konvalinkou a púdrovým jazmínom dopĺňa o niečo výraznejší kosatec, pútavá frézia a opojná sladká mimóza. Vrchné tóny parfumu Cerruti 1881 sú zakončené nádherne voňavým a osviežujúcim bergamotom. Potom sa uzavrieme do fenomenálnych nôt srdca, ktoré jemne osvetľujú celú vôňu Cerruti 1881. Viaczložkové srdce, ktoré je celé zložené z korenistých, ako aj hlbokých a dominantných nôt srdca. Koriander spolu s pelargóniou a tuberózou sú o elegancii, pomarančový kvet, brazílsky palisander s kosatcom a galbánom o ženskosti a jej silnom charaktere, zatiaľ čo jazmín, kosatec a harmanček tlmia silné kombinácie a dodávajú mu jemnosť a ľahkosť. Celá Cerruti 1881 je založená na celkom pokojnom a odolnom základe, vďaka čomu vôňa Cerruti 1881 vydrží celý deň a dodáva jej plnú eleganciu a triedu. Santalové drevo, pižmo a ambra sú dokonalou kvintesenciou luxusu zachyteného v malej fľaštičke Cerruti 1881.

    Vonné poznámky:

    - Hlavné tóny: mimóza, kosatec, fialka, frézia, jazmín, konvalinka, bergamot, ruža

    - Srdce: koriander, tuberóza, kosatec, harmanček, galbanum, jazmín, brazílsky ružové drevo, pomarančový kvet, pelargónia

    - Hlavné tóny: santalové drevo, ambra, pižmo,

    1881 od Cerruti je kvetinová vôňa pre ženy. 1881 vyšiel v roku 1995.




    Používatelia internetu tiež hľadali: cerruti, cerruti 1881, cerruti 1881 edp 100ml, cerruti 1881 parfém, cerruti 1881 parfém, cerruti parfém, cerruti parfém, 1881 parfém, 1881 dámsky parfém, cerruti parfum, dámsky parfum, cerruti 8 parfum, dámsky parfém, cerruti 8 parfum, dámsky parfém, cerruti 18 's parfém 1881, náhrada, ekvivalent.