Giorgio Armani Mania Woman

    149,00 €
    Veľkosť
    • 50ml 149,00 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Spárovanie

    Po obrovskom úspechu Armani Mania pre mužov sa Giorgio Armani rozhodol nasledovať tento príklad a vytvoril fantastickú kompozíciu pre ženy, ktorá nielenže zdôrazňuje žiarivosť, ktorá vyžaruje z dám, ale odráža aj radosť zo života. Slogan, ktorý sprevádza kampaň Giorgio Armani Mania Woman, je "žiť s radosťou". Extrémne energizujúca vôňa pre ženy vytvorená spoločnosťou Armianei je kvintesenciou ženskosti zmiešanej s nesmiernym šťastím a novou energiou, ktorá žiari jasnejšie ako všetky hviezdy na oblohe. Cíťte sa výnimočne, roztiahnite krídla a užívajte si život naplno. To všetko sa môže týkať aj vás. Stačí sa len ponoriť do nadpozemskej zmesi parfému Mania.

    Iskrivá elegancia

    Giogrio Armani Mania Woman je manifestom neobmedzeného šťastia a nespútanej radosti zo života. Každá žena, ktorá sa na chvíľu zastaví a zacíti na sebe obklopujúcu vôňu parfumu Mania, si môže byť istá, že sa bez mihnutia oka stratí v hypnotizujúcich hlbinách nádherného sveta. Milujte život nanovo a nechajte sa milovať. Armani Mania for Woman je jedinečná zmes, ktorá vám dodá pôvab a prenesie vás do úplne nového sveta, kde sa sivá realita mení na fantasticky farebný svet plný neobjavených miest, ktoré volajú po objavení. Každá žena v sebe ukrýva kúzlo, ktorým môže očariť ostatných tým, že sa podelí o svoju radosť a vďačnosť so svetom. Chcete byť stredobodom pozornosti? Parfém Armannia Mania bol vytvorený pre ženy, ktoré sa rady predbiehajú. Pre tých, ktorí priťahujú pozornosť a radi sú dušou spoločnosti.Každý z nás má v sebe svetlo, ktoré dokáže rozžiariť tmu, a práve to chce Giorgio Armani vykresliť vo svojej netradičnej vôni Mania by Giorgio Armani. Fenomenálna vôňa parfumu Mania začína šťavnatým a mierne kyslým pomarančom, ktorý sa dokonale snúbi s fantastickou vôňou mandarínky a osviežujúcich čiernych ríbezlí. Hlavové tóny dopĺňa bylinná vôňa bobkového listu a korenistá vôňa ružového korenia. Srdcom vône Giorgio Armani Mania je skutočná ženskosť zachytená v kvetinovej vôni. Pivoňka, magnólia, kosatec a konvalinka sú fenomenálnou kombináciou, ktorá podčiarkuje ľahkosť a sviežosť vône parfumu Mania. Základ vône Giorgio Armani Mania Woman je viacrozmerný, a preto v sebe nesie veľkú hĺbku, ktorá zaujme a nabáda k ďalšiemu skúmaniu. Kombinácia sladkého a ťažkého pižma.Cukrovú vanilku dokonale dopĺňa virgínsky céder a biele santalové drevo, ktoré dodáva celkovej vôni orientálny a prírodný podtón. Kompozičná spona je z nádherne voňajúcej jantárovej živice, ktorá dodáva exkluzivitu a jedinečnosť. Giorgio Armani Mania Woman je ideálna na každodenné nosenie, keď potrebujete zdôrazniť svoj fantastický postoj k životu. Môžete si byť istí, že svojím prístupom inšpirujete mnohých, aby sa pokúsili zmeniť svoj postoj.

    Zvodné kúzlo vôní

    Giorgio Armani sa postaral o to, aby na vôni parfumu Mania pracovali len tí najvýznamnejší senzibili, ktorých nosy dokonale rozumeli jeho zmyslu. Preto bola Giorgio Armani Mania Woman vytvorená v ateliéri Dominiqua Ropiona, ktorý čerpá inšpiráciu z okolitého sveta. Jeho láska k prírodným ingredienciám mu umožnila vybrať vône, ktoré dokonale odrážajú radosť a nadšenie, ktoré sa skrývajú v srdciach všetkých žien. Nová energia je obsiahnutá vo fantastickom flakóne, ktorého tvar pripomína ženský pás a odkazuje na ľahkú a jemnú ženskú postavu. Celý vzhľad je mimoriadne šperkársky a nabáda dámy, aby mali vo svojej zbierke vôňu Armani Mania.

    Pocíťte jedinečnú radosť a vyžarujte nadšenie, ktoré rozžiari tmu s vôňou Giorgio Armani Mania Woman.

    - Vrchné tóny: pomaranč, bobkový list, zelená mandarínka, čierne ríbezle, ružové korenie

    - Srdcové tóny: pivonka, magnólia, kosatec, konvalinka,

    - Základné tóny: jantárová živica, pižmo, virginský céder, vanilka, biele santalové drevo

    Armani Mania od Giorgio Armani je kvetinovo-drevitý a pižmový parfém pre ženy. Armani Mania bola vydaná v roku 2004.

    Internauci szukali również: armani mania, armani mania 50ml, armani mania damskie, armani mania for woman, armani mania opinie, armani mania perfum, armani mania perfumy, gio armani mania, giorgio armani mania, giorgio armani mania edp, giorgio armani mania opinie, giorgio armani mania parfum, giorgio armani mania woman, giorgio armani mania woman opinie, mania armani, mania by giorgio armani, mania giorgio armani, mania perfum, perfum mania, parfum mania, perfumy armani mania damskie, perfumy armani mania damskie opinie, perfumy armanii mania, zamiennik, odpowiednik.