AJ Deluxe 747 *

    Inšpirované Tom Ford Bitter Peach (UNISEX)
    14,90 €
    Kolekcia
    Verzia
    Veľkosť
    • 33ml 14,90 €
    • 50ml % 19,00 €
    • 100ml % 23,40 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    „Sladká chuť života


    Cíťte, že všetko ide správnym smerom, a potom si vydýchnite – ten úžasný moment relaxu, na ktorý ste čakali, sa blíži. Poriadne sa na to pripravte s francúzskym parfumom Tom Ford Bitter Peach (UNISEX), ktorý osloví vás aj vašu polovičku. Tento parížsky parfum vznikol starostlivým výberom tých najkvalitnejších ingrediencií na trhu, vďaka čomu jeho mimoriadna orientálno-vanilková vôňa zostane na vašej pokožke dlhé hodiny. Cíťte, že dvere veľkých príležitostí sa pred vami otvárajú práve teraz s nami a nikdy nevybočujte z tohto kurzu. Nech sa život stane skutočným dobrodružstvom, pre ktoré sa oplatí rozvíjať. Zvládnete to spolu s prelievaným parfumom Tom Ford Bitter Peach (UNISEX), tak nečakajte - siahnite po ňom práve teraz a užite si každý okamih nanovo.


    Nový rozmer elegancie


    Ako elegantný človek chcete byť vždy v centre pozornosti a štýlovo na vrchole. My to dokonale chápeme, preto teraz môžete mimoriadne intenzívne zdôrazniť svoje vlastné prednosti s náprotivkom Tom Ford Bitter Peach (UNISEX). Náhrada za značkové parfumy sa verne stotožňuje s ich jedinečným charakterom, vďaka čomu má široké spektrum priaznivcov po celom svete. Parfém AJ Deluxe 747 sa úspešne stane vašou obľúbenou voľbou na každodenné nosenie aj na špeciálne príležitosti. Výber týchto liatych parfumov je tiež tým správnym nápadom na elegantný darček pre blízkeho priateľa!


    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: broskyňa, krvavý pomaranč, kardamón a heliotrop

    Srdce: rum, koňak, davana a jazmín

    Základ: list indonézskeho pačuli, vanilka, santalové drevo, fazuľa tonka, kašmírové drevo, benzoín, styrax, labdanum a vetiver