DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Classic 542

    Inšpirované Armani - Acqua di Gioia
    6,40 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 6,40 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    morský vánok!

    Parfum inšpirovaný Armani - Acqua di Gioia možno prirovnať k letnému vánku voňajúcemu vodou a ľadovo vychladeným mojitom. Je horúco a vy snívate o kúpaní sa v studenom mori a oddychu na pláži s vychladeným drinkom. Vaša pokožka si žiada sprej s parfumom Acqua di Gioia. Vôňa začína tónmi citrusov a mäty... určite sa budete cítiť sviežo a sviežo a celý svet okolo vás bude pôsobiť oveľa znesiteľnejšie ako pred chvíľou. Vaša pokožka sa vám za toto úžasné osvieženie určite poďakuje.

    Večerné ticho!

    Parížsky parfém Acqua di Gioia sa úžasne rozvíja. Ich sviežosť a chrumkavosť sa po niekoľkých hodinách zmení na teplo, objavia sa hrejivé akordy a jemná vôňa kvetov. Tieto poznámky pripomínajú večernú prechádzku pri mori, nádherné obklopujúce ticho. Vôňa nás pozýva aj na relaxačnú prechádzku do lesa.

    Výmena značkových parfumov sa však nezatvára len letom. Kto z vás by si pri vstávaní do chladného januárového rána nechcel zaspomínať na teplé letné večery? Parfumy Acqua di Gioia sú v takýchto chvíľach spoľahlivé. Ste prirodzene krásna a príťažlivá a táto vôňa to len podčiarkuje.

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: amalfi citrón a mäta

    Srdce: jazmín, ružové korenie a pivónia

    Základ: francúzske labdanum, virgínsky céder a cukor