AJ Deluxe 399

    Inšpirované Hugo Boss – The Scent
    8,50 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 8,50 €
    • 50ml % 12,80 €
    • 100ml % 17,00 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Tajomný zvodca


    Spod dlhých mihalníc vás zmietajú hodvábne a túžobné pohľady. Áno, urobili ste senzáciu a stali ste sa predmetom túžby. Vaše dokonalé spôsoby, osobný šarm a diskrétna vôňa sexepílu robia zázraky. Nechajte nežné pohlavie omdlievať pri pohľade na vás. Nech sa naša vôňa inšpirovaná originálnou a zvodnou kompozíciou The Scent od módneho domu Hugo Boss stane vaším nenahraditeľným spoločníkom pri vašich milostných výpravách. Staňte sa majstrom zvádzania. Nechajte svoj charakter, sebavedomie, sofistikovanosť a štýl, aby sa okolo vás neustále motal kruh žien, ktoré vás zbožňujú a hľadia vám do tváre.


    udržať rovnováhu


    Náš francúzsky parfum číslo 399 je dokonalou kompozíciou vôní pre mužov, ktorí chcú z flirtovania urobiť druh umenia a hry medzi dvoma ľuďmi. Zároveň odrážajú ideálne črty, ktoré muž musí mať. Asertivita, nie agresivita. Sebavedomie, nie prílišná nonšalancia a namyslenosť. Nežnosť, ale nie majetníctvo.

    Tieto vlastnosti sa dokonale odzrkadlili v našom zložení vôní. Vrchné tóny ošetrujú zmysly hrejivými akordmi zázvoru a citrusov. Stred tvorí sladká levanduľa a ovocie Maninka, ktoré je považované za afrodiziakum. Základ charakterizujú typicky mužné kožené arómy a drevité arómy.


    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: zázvor, mandarínka, bergamot

    Srdce: maninka, levanduľa

    Základné tóny: koža, drevité tóny