Narciso Rodriguez - All Of Me

    99,00 €
    Veľkosť
    • 50ml 99,00 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Narciso Rodriguez "All of Me" je výnimočná cesta do srdca individuality a autenticity. Táto dámska parfumovaná voda, vytvorená pre výnimočné ženy, je manifestom odvahy a povzbudením k tomu, aby ste naplno prejavili svoju osobnosť. Zabudnite na skrývanie - "All of Me" je vôňa, ktorá zvýrazní vašu jedinečnosť a umožní vám naplno rozkvitnúť.

    Kvetinová vôňa tohto parfumu, pochádzajúceho z renomovaného ateliéru Narcis Rodriguez, sa otvára zložitou súhrou magnólie, ktorú sprevádza intenzívna stuľovitá ruža a jemné tóny čiernej kosy. Srdce kompozície rozkvitá odvážnou esenciou geránia bourbonského, zvyčajne vyhradeného pre mužské vône. Jemný akord bieleho pižma dodáva tóny čistoty a vytvára fascinujúcu kyticu zmyselnosti.

    Narciso Rodriguez "All of Me" je nielen fascinujúcou vôňou, ale aj vyjadrením zodpovedného prístupu ku kráse. Bola vyrobená s ohľadom na životné prostredie, je vegánska a až 88 % jej zložiek pochádza z prírodných zdrojov. Táto parfémovaná kompozícia je nielen spôsobom, ako zdôrazniť svoju individualitu, ale aj voľbou v súlade s hodnotami zodpovedného životného štýlu.

    Cíťte sa sebavedomo, vyjadrite svoju skutočnú podstatu - "All of Me" od Narciso Rodriguez je jedinečným zážitkom pre všetky nezávislé ženy, ktoré si cenia jedinečnosť a autentickosť.

    Ide o nový parfém, All Of Me bol vydaný v roku 2023. All Of Me vytvorili Dora Baghriche a Daphné Bugey.


    Nóty vône:

    Vrchné tóny: magnólia, púdrové tóny čiernej kosy

    Srdcové tóny: absolútna ruža, pelargónia bourbon

    Základné tóny: santalové drevo, biele pižmo, ambra


    Skupiny vôní: Kvetinovo-drevito-pižmový parfém pre ženy