DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    FP č. 603 Limitovaná edícia

    Inšpirované Kenzo - Kenzo Amour
    7,25 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 35ml 7,25 €
    • 55ml % 10,20 €
    • 106ml % 12,30 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Exotická cesta vôní 

    FP č. 603 Limitovaná edícia je vôňa, ktorá vás vezme na exotickú cestu plnú zmyselných pocitov. Inšpiráciou pre túto vôňu je jeden z najcennejších parfémov známy svojím neobvyklým zložením a výnimočnou trvanlivosťou. Tento parfém, inšpirovaný originálom, ponúka výnimočnú kvalitu a jedinečný charakter. Úvodné tóny sa otvárajú kvetom plumérie, ktorý dodáva vôňu tropického raja s tónmi sladkosti a sviežosti. Pluméria, známa aj ako frangipani, vnáša do tohto parfumu ľahkosť a šarm.


    Hĺbka a trvanlivosť


    Srdce FP č. 603 Limitovaná edícia tvorí nóta ryže, ktorá vôni dodáva hĺbku a jedinečnosť. Ryža v parfume prináša jemnú, púdrovú sladkosť, ktorá je upokojujúca a zmyselná zároveň. Ide o nečakaný, ale mimoriadne harmonický akord, vďaka ktorému je táto náhrada parfumu voľbou pre tých, ktorí hľadajú niečo originálne a vzrušujúce.

    Hĺbka a trvanie základu FP č. 603 Limitovaná edícia je majstrovskou kompozíciou dreva tanaka, bieleho čaju a kadidla. Drevo tanaka, známe svojimi upokojujúcimi a osviežujúcimi vlastnosťami, dodáva vôni hĺbku a trvácnosť. Biely čaj dodáva eleganciu a jemnosť, zatiaľ čo kadidlo prináša tajomný, zmyselný akcent. Táto kombinácia robí z FP č. 603 Limitovaná edícia dokonalý ekvivalent pôvodného parfumu, ktorý uspokojí aj tých najnáročnejších znalcov vôní.


    Nóty vône: 

    Vrchné tóny: kvet plumérie 

    Srdcové tóny: ryža 

    Základné tóny: drevo Tanaka, biely čaj, kadidlo