DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    FP č. 341 Limitovaná edícia

    Inšpirované Hugo Boss - Hugo XY
    7,25 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 35ml 7,25 €
    • 55ml % 10,20 €
    • 106ml % 12,30 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Sviežosť a elegancia v jednom

    FP 341 Limited Edition je jedinečný parfum, ktorý vás zavedie do sveta dokonalej sviežosti a elegancie. Vytvorené pre mužov, ktorí oceňujú originalitu a jedinečný štýl, tieto parfumy French Lane ponúkajú vynikajúcu náhradu za luxusnú vôňu. FP 341 je kompozícia, ktorá harmonicky kombinuje ovocné, bylinné a drevité tóny a vytvára nezabudnuteľnú vôňu.

    Osviežujúci štart a voňavé srdce

    Otvorenie FP 341 zaujme osviežujúcou arómou listov hrušky. Táto ovocná nota vnáša do kompozície ľahkosť a sviežosť, ktorá okamžite upúta pozornosť. Hruškový list je jemný, ale zároveň výrazný, dodáva duchu jedinečný charakter a vitalitu. To je ideálny začiatok pre vôňu, ktorá je navrhnutá tak, aby zdôrazňovala energiu a dynamiku moderného človeka. Srdcom FP 341 je kombinácia kociek ľadu, listov bazalky a mäty, ktoré spolu vytvárajú výnimočne svieži a voňavý buket. Kocky ľadu dodávajú vôni krištáľovú čistotu a chladnú eleganciu. Listy bazalky prinášajú zelenú bylinkovú notu, ktorá dodáva kompozícii hĺbku a intenzitu. Mäta so svojou osviežujúcou mentolovou arómou zdôrazňuje chladivý účinok kociek ľadu a obohacuje arómu o ďalšiu sviežosť. Toto srdce parfumu robí z FP 341 perfektnú voľbu pre každé ročné obdobie a ponúka voňavé osvieženie a eleganciu.

    Odolný a mužský povrch

    Základom FP 341 je hlboká drevitá aróma cédru, ktorá dodáva parfému trvanlivosť a mužnosť. Cedar je známy svojou silou a čistotou, čo z neho robí dokonalú povrchovú úpravu pre túto kompozíciu. Táto základná nota zdôrazňuje eleganciu a silu a vytvára vôňu, ktorá zostane na pokožke dlho a sprevádza vás po celý deň.

    Vonné poznámky:

     Vrchné tóny: list hrušky

     Srdce: kocky ľadu, lístky bazalky a mäta

     Základné tóny: céder