DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    FP č. 476 Limitovaná edícia

    Inšpirované Davidoff - Run Wild For Him
    7,25 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 35ml 7,25 €
    • 55ml % 10,20 €
    • 106ml % 12,30 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Divoká zver v elegantnej podobe

    FP č. 476 Limitovaná edícia je parfum inšpirovaný niektorými z najdynamickejších a najenergickejších vôní, aké si moŽno predstaviť. Táto aromatická kompozícia je vytvorená pre mužov, ktorí chcú vyniknúť v dave a užívať si každý deň. Ideálna náhrada parfumu pre tých, ktorí ocenia eleganciu aj prirodzenú divokosť. Francúzske parfumy Lane, ktoré poskytujú trvanlivosť a kvalitu na najvyššej úrovni, dokonale vyjadrujú ducha slobody a nezávislosti.

    Bohatosť Aromatických Tónov

    Luxusná vôňa FP č. 476 Limitovaná edícia  sa otvára voňavými tónmi hlavy, kde škorica a zázvor vytvárajú dynamický a hrejivý prvý dojem. Tieto koreniny dodávajú aróme charakteristické korenie, ktoré okamžite upúta pozornosť. Zloženie je založené na levanduli, ktorá prináša jemnú, ale výraznú kvetinovú notu, ktorá dodáva parfému eleganciu a jemnú sviežosť. Základné tóny jedľovej živice a fazule tonka poskytujú trvanlivosť a hĺbku a obklopujú vôňu teplom a zmyselnosťou.

    Škorica a zázvor-Energia a teplo

    Otvorenie FP č. 476 Limitovaná edícia je explóziou energetických tónov škorice a zázvoru. Tieto koreniny sú známe svojimi stimulačnými vlastnosťami, ktoré dodávajú aróme živosť a jedinečnosť. Parfémy Pre inšpiráciu, ako napríklad FP 476, ponúkajú bohatosť a intenzitu, ktorá osloví aj tých najnáročnejších mužov. Je to vynikajúca náhrada za originálny parfum, ktorý poskytuje výnimočnú kvalitu za prijateľnejšiu cenu.

    Levanduľa-jemnosť a elegancia

    Srdce FP č. 476 Limitovaná edícia je plné levandule, známej svojim upokojujúcim a relaxačným účinkom. Táto jemná nota vnáša do kompozície rovnováhu a vytvára harmonický celok. Levanduľa dodáva vôni eleganciu, ktorá je perfektne kombinovaná s dynamickými tónmi hlavy. Ako inšpirovaný parfum ponúka FP č. 476 Limitovaná edícia zmyselnú a rafinovanú kombináciu, ktorá je ideálna pre každú príležitosť.


    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: škorica, zázvor

    Srdce: levanduľa

    Základné tóny: jedľová živica, fazuľa tonka